Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Trend alert | Împletiturile se reinventează

Împletitura este deosebit de atractivă în această perioadă, în care purtăm măști de protecție. Clasicul se reinventează! Ne întoarcem în copilărie purtând două codițe împletite sau trei, în tendințe cu colecția Simone Rocha x H&M.

Din cauza măștii de protecție, legarea părului a devenit un reflex. Desigur, coada de cal este cea mai rapidă soluție. Dar împletiturile oferă o alternativă mai sofisticată. Și vă permite să variați stilurile între versiunea clasică sau cea tip coadă de pește.

Mary Kate Olsen

Pentru și mai multă originalitate, cozile pot fi multiplicate. Și dacă două codițe ne-ar putea aminti de copilărie și de curtea școlii, iată că marile podiumuri le-au adus și pe capetele modelelor.

La spectacolul Dior de primăvară-vară 2020, s-a dovedit că împletiturile nu mai sunt ceva copilăresc. Le-am văzut și la prezentările de modă Max Mara, Bora Aksu și Alice & Olivia, vara trecută.

În 2021, au apărut trei codițe împletite grație colaborării designerului Simone Rocha cu marca suedeză H&M. Unul dintre modele dezvăluie o coafură în care putem număra nu mai puțin de trei împletituri, accesorizate cu benzi din satin negru. Dar colecția nu uită de faimosul duo. Oferă chiar și o alternativă pentru un stil suplimentar: și anume unirea lor cu o panglică vișinie.

ARTICOLE SIMILARE

La 9 ani, Laurent Simons este cel mai tânăr absolvent de facultate din lume

Andreea Damian

Oamenii transmit că sunt fericiți prin 17 expresii faciale diferite

Andreea Damian

Descopera Moldova prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Cum se pregătește Loredana pentru mega show-ul de la Sala Palatului. A postat imaginile pe Instagram

Andreea Damian

Schimbări importante la Facebook și Instagram

Andreea Damian

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu