Tabu
PEOPLESlider

Cum s-au cunoscut Andi Moisescu și Olivia Steer. Motivul real pentru care au rămas căsătoriți

Andi Moisescu se iubește de ani buni cu Olivia Steer, fosta colegă de trust cu acesta. Cei doi par a a avea firi complet diferite. Soția lui este una dintre persoanele publice cele mai vizibile în România, în contextul crizei COVID și mai ales, pe fondul protestelor anti-restricții.

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt împreună din anul 2002, iar doi ani mai târziu au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru, cel mai important din viața oricărui om, iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a povestit Andi Moisescu pentru Viva.

Probabil puțini își amintesc, dar prima ediție a emisiunii Dansez pentru tine a fost prezentată de Olivia Steer și Ștefan Bănică. Apoi s-a alăturat Iulia Vântur proiectului.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt de aproape 17 ani împreună și au împreună doi băieți. Întrega familie a devenit raw vegană și cu toate că inițial, juratul de la Românii au talent s-a opus, ulterior a decis să adopte și el stilul de viață al soției sale. Totuși el a mai fost surprins de paparazzi mâncând și alt tip de hrană.

Tocmai pentru că cei doi par atât de diferiți, mulți au fost curioși să afle care este secretul unei relații de lungă durată, mai ales într-un context în care Olivia este privită într-o manieră deloc pozitivă în multe medii.

Secretul relației durabile dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Prezentatorul TV a povestit și cum a reușit ca împreună cu soția sa, să păstreze relația atât de solidă, după mai bine de două decenii, chestiune ieșită din comun în showbizul secolului XXI.

„Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei. Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a povestit Andi Moisescu într-un interviu.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Berecleanu și-a sărbătorit mama! Ce mesaj i-a transmis

Tabu Tabu

Masajul thailandez poate deveni patrimoniu cultural imaterial UNESCO

Andreea Damian

Basistul trupei Maroon 5 a părăsit temporar grupul

Andreea Damian

Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes

realitatea

Coco Chanel – adevărata poveste din spatele succesului

Andreea Damian

De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana

Andreea Damian

Scrie un comentariu