Tabu
PEOPLESlider

Amber Heard a devenit mămică. Vezi prima poză cu fetița ei!

Fosta soție a actorului Johnny Depp, Amber Heard, a devenit mămică. Actrița a anunţat că a întâmpinat în familia ei primul copil, o fetiţă care a primit un nume puțin mai neobișnuit, Oonagh Paige.

Numele mijlociu a fost ales în memoria mamei actriței, Paige Heard, pe care Amber a pierdut-o anul trecut. Primul nume are origini irlandeze și înseamnă „miel”, potrivit mirror.co.uk.

Amber a apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a aduce pe lume copilul ei, scrie presa internațională. Ea a împărtăşit vestea pe Instagram, precizând că şi-a dorit un copil „în condiţiile mele”. Micuța Oonagh s-a născut pe 8 aprilie 2021.

„Sunt atât de entuziasmată să împart vestea asta cu voi”, a scris ea, alături de o fotografie în care o ţine la piept pe fetiţă. „Acum patru ani, am decis că vreau un copil. L-am vrut în propriile condiţii”, a explicat Amber Heard, care se află în prezent într-o relaţie cu fotografa Bianca Butti de la începutul anului trecut, fiind mereu deschisă cu privire la bisexualitatea sa.

Amber Heard, în vârstă de 35 de ani, a fost căsătorită cu celebrul Johnny Depp, însă relația lor s-a încheiat cu un divorț răsunător, actrița chiar acuzându-l pe partenerul ei de violență domestică și punând bazele binecunoscutei mișcări #metoo.

ARTICOLE SIMILARE

Antonia, gest extrem de iubire pentru Alex Velea. Și-a tatuat chipul lui pe spate. FOTO

Andreea Damian

Spike Lee va conduce juriul Festivalului de Film de la Cannes din 2020

realitatea

Katy Perry este însărcinată cu primul ei copil

Andreea Damian

Sucul de cocos sau laptele de cocos? Care sunt diferențele și ce beneficii aduce fiecare

Andreea Damian

Cum a reușit Minodora să slăbească 30 de kilograme

Andreea Damian

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

realitatea

Scrie un comentariu