Tabu
PEOPLESlider

Transformarea incredibilă a unei actriţe celebre. N-ai să ghicești cine este această femeie – FOTO

Renee Zellweger s-a îngrășat mai bine de 15 kilograme pentru rolul Bridget Jones din celebra comedie romantică. De dragul artei, a făcut-o din nou.

De data aceasta, vedeta nu a mai mâncat în exces pentru a pune kilograme pe ea, ci a apelat la recuzită. Celebra actriță a purtat un „costum de grasă” pe platourile de filmare ale dramei The Thing About Pam, în care o interpretează pe criminala condamnată Pam Hupp.

Pe lângă costumul care o îngrașă, actrița are și nasul modificat, dar și restul trăsăturilor, pentru a semăna cât mai bine cu personajul real.

Renee Zellweger a fost criticată anul trecut după ce au apărut imagini de pe platourile de filmare, care o înfățișau pe actriță purtând un „costum de grasă” și proteze pentru rolul ucigașei Pam Hupp.

Criticii de pe rețelele de socializare au condamnat decizia de a folosi un costum, iar un comentator a spus la vremea aceea: „Faptul că Zellweger se preface că este o persoană grasă, este dăunător, grasfob și poate afecta alte persoane supraponderale”.

„Se pare că nu a luat în considerare efectele pe care le va avea acest lucru asupra persoanelor grase și nu este conștientă și/sau naivă că se adaugă la stigmatizarea cu care se confruntă oamenii grași în fiecare zi.”

Vorbind despre costum într-un nou interviu pentru Vanity Fair, Renee Zellweger a comentat calmă: „O, Doamne, dacă nu recunoști un actor sau o actriță într-o reprezentație, este un compliment grozav. Nu încerci să-ți spui propria poveste.”

ARTICOLE SIMILARE

TikTok cenzurează videoclipurile care nu sunt pe placul Beijingului

realitatea

Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri să stingă pârjolul care le amenința casa

Andreea Damian

Distribuție cu nume celebre în „Don’t Look Up”

Andreea Damian

Cum arătau cei mai faimosi miliardari înainte de a deveni bogați

Andreea Damian

Să fie abstinența secretul unei vieți lungi și sănătoase?

Andreea Damian

Schimbări importante la Facebook și Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu