Tabu
PEOPLESlider

Bia Khalifa, bătută cu bestialitate de iubit. Motivul halucinant!

Bia Khalifa a ajuns zilele trecute la IML, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Vedeta a mărturisit care ar fi posibilul motiv pentru care s-a ajuns la aşa ceva.

Fosta concurentă de la iUmor susține că se confruntă cu dureri de spate, dar și la piciorul stâng, după ce a fost lovită de bărbatul cu care se iubește de două luni.

„Ieri m-am dus, pentru că mă simțeam rău și am asigurare medicală, să văd dacă e ceva grav. Mă doare spatele, piciorul stâng și am zis să fac cercetări. Situația este în felul următor. De două luni stau cu un tip pe care îl iubesc și e iubitul meu. El susține că mă iubește și până acum mi-a demonstrat asta, dar dintr-o dată, radical, s-a schimbat. Am o stare de șoc. Nu am explicație, efectiv încearcă să dea vina pe mine. Eu nu îi fac nimic și totul a fost ok”, a spus Bia Khalifa la Antena Stars.

Bia Khalifa a dezvăluit că iubitul ei este gelos pe managerul ei, dar și pe un alt bărbat, Andrei, cu care ea vorbește pentru că ar fi șantajată!

„S-a întâmplat ceva, probabil i-a spus cineva ceva, dar nu știu pentru că eu sunt o carte deschisă, sunt persoană publică, toată lumea știe totul despre mine. A fost gelos pe managerul meu, recunoscându-mi după că nu are nicio problemă cu el și pe încă un băiat, Andrei, cu care eu mai vorbeam, dar vorbeam din cauza faptului că mă șantajează să-i trimit bani, pentru că dacă nu îmi hărțuiește prietenii. El susține că eu am un comportament superior, în ciuda faptului că eu tac”, a adăugat Bia Khalifa.

ARTICOLE SIMILARE

Lora a îmbracat rochia de mireasă pentru prima oară

Tabu Tabu

Idei pentru un machiaj de vara: BOHO CHIC MAKE-UP

realitatea

Muzeul Municipiului București ⎥ Ateliere online de benzi desenate

Ciocîrlan

Volumul de memorii al lui Prince va fi lansat în toamnă

Andreea Damian

Sportiva Gabriela Szabo și actrița Elvira Deatcu au coronavirus

Tabu Tabu

Cum a arătat primul party monden dat de Andreea Esca într-o parcare după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu