Tabu
CULTURE

Spectacolul „O scrisoare pierdută“, jucat la lumina telefoanelor, în Timișoara. Ce s-a întâmplat VIDEO

O pană de curent a avut loc la Timișoara chiar în mijlocul reprezentației actorilor de la Teatrul Național Timișoara. Actorii au continuat finalul primei părți a piesei “O scrisoare pierdută” de Ion Luca Caragiale la lumina telefoanelor spectatorilor, din cauza penei de curent.

În timpul unui spectacol, joi seară, desfășurat la Teatrul Național Timișoara a avut loc o pană de curent. Acest lucru nu i-a împiedicat pe actori să continue piesa și nici spectatorii nu au părăsit sala. Aceștia au aprins lanternele de la telefoanele mobile pentru a le permite actorilor să continue finalul prime părți a piesei “O scrisoare pierdută”, de Ion Luca Caragiale.

“Show must go on! O SCRISOARE PIERDUTĂ pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. Enel lasă mare parte din Timişoara în beznă. Publicul aprinde lanternele telefoanelor şi spectacolul a putut continua până la finalul primei părti. Îsi aduce cineva aminte cum era înainte de 1989? Astăzi, în continuare, când statul stinge lumina, publicul o aprinde”, au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Timişoara pe pagina de Facebook.

În cele din urmă pana de curent a fost remediată în pauza spectacolului, astfel că partea a doua a piesei s-a jucat în condiții normale.

ARTICOLE SIMILARE

Lansare atipică pentru Wonder Woman 1984

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 29 aprilie

realitatea

„Politisti fara Frontiere” revine cu sezonul al doilea!

Conferinta anului 2015 in Romania – Legendarul John Gray

realitatea

Urbanizarea și efectele asupra mediului: peste 500 de specii de plante au dispărut în ultimii 250 de ani

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu