Tabu
PEOPLESlider

Momente dramatice pentru Sandra Bullock. Iubitul ei, Bryan Randall, a murit la doar 57 de ani

Bryan Randall, iubitul celebrei actriţe Sandra Bullock, a murit la vârsta de 57 de ani. Familia lui a transmis un mesaj.

“Cu mare tristețe anunțăm că Bryan Randall s-a stins în pace pe 5 august, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică. Bryan a ales să păstreze secretă lupta sa cu boala și am făcut tot ce am putut pentru a-i respecta cererea”, a afirmat familia lui, pentru People.

“Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiţi şi asistentelor extraordinare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-şi adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, a mai spus familia lui Randall. 

Bryan Randall era un fotograf profesionist și a cunoscut-o pe Sandra Bullock în 2015, la ziua de naştere a fiului ei, Louis. Din acel moment, cei doi au început o relație.

Bullock vorbea cu mândrie despre partenerul ei: “El este exemplul pe care vreau să îl aibă copiii mei. Am un partener care este cu adevărat creștin și sunt două moduri foarte diferite de a aborda lumea. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și el nu este întotdeauna de acord cu mine, dar este un exemplu chiar și atunci când nu suntem de acord”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Probleme de sănătate pentru Cătălina Grama Jojo. De ce poartă mască

Tabu Tabu

Apa murdară din viituri a ajuns la Marea Barieră de Corali iar poluarea se vede din spațiu

Andreea Damian

Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood

Andreea Damian

DIVORȚ în showbiz! Semnele care au anunțat probleme în mariajul dintre Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu

Andreea Damian

Consultații poetice și coregrafice ⎢ Valentina de Piante

Ciocîrlan

Tenorul Ştefan von Korch în turneu cu managerul lui Jackie Chan în China

Tabu Tabu

Scrie un comentariu