Tabu
LIFESTYLE

Maia Morgenstern, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: La un pas de AVORT

Maia Morgenstern a întâmpinat greutăţi atunci când a încercat să împace viaţa personală cu cea profesională. Actriţa, care are trei copii, a mărturisit că s-a gândit la avort pentru că mereu a rămas însărcinată atunci când avea în derulare proiecte importante.

“Am avut curajul să spun merg mai departe, deşi nu e uşor, lista mea de priorităţi nu cuprindea şi un copil… dar asta e. Când am decis să merg mai departe, mi-am dat seama că am avut un moment de iluminare. Nimeni nu poate împăca şi familia şi cariera. Nu se pot împăca. Familia are mereu de suferit”, a spus Maia Morgenstern la emisiunea “Star Magazin” de la Antena Stars.
Actriţa a vorbit şi despre una dintre cele mai dramatice momente din viaţa ei, atunci când a primit rolul Mariei din “Patimile lui Hristos”. “Înţelesesem că o să devenim părinţi, o să fiu mamă pentru a treia oară, şi în acelaşi timp domnul Mel Gibson m-a chemat la Roma, am stat de vorbă, şi mi-a încredinţat rolul Mariei din Patimile lui Hristos. Ăsta a fost un moment extrem de dramatic. Apropo de decizii, apropo de dificultăţi, nu mai eram tânără, sarcina a fost complicată, ce să fi făcut? La ce să fi renunţat? Le-am făcut pe amândouă”, a mai povestit marea actriţă.

ARTICOLE SIMILARE

Ar trebui să încetăm cu toții să mâncăm “avocado sângeros”?

realitatea

Bianca recunoaste ca a facut prostii cu Cristea: „Plecarea la Paris a fost o razbunare”

O ROMÂNCA CITEŞTE ÎN ÎNTUNERIC şi VEDE ORGANELE BOLNAVE

Andreea Esca, in gura mare: “Unde-i capra aia de Raduleasca?”

Persoanele cu ochii albaștri au un strămoș unic

realitatea

Dana Rogoz mai sexy ca oricând!

Scrie un comentariu