Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

A slăbit peste 30 de kilograme prin hipnoză

Dacă vrei să slăbești trebuie să ții dietă și să faci sport. Ok, știm rețeta. Pare ușoară, dar nu știu cum se face că e atât de dificil să te și motivezi să o pui în aplicare? Vara oglinda ne trădează și ne convingem că e momentul să vizităm sala sau să facem jogging, să ”redecorăm” frigiderul cu alimente sănătoase și hipocalorice sau… nu.

Pentru unele persoane este foarte dificil să se motiveze să înceapă lupta cu kilogramele, chiar și atunci când ele au preluat controlul vieții lor. Danielle Davies, o tânără de 27 de ani din Anglia, nu reușea să se convingă să țină o dietă sau să facă sport până când a apelat la hipnoză, scrie DailyMail.

Pentru că ajunsese la 88 de kilograme și nu depunea niciun efort pentru a schimba acest lucru, mama ei, Bev, care avea o experiență de peste 20 de ani în hipnoterapie, a decis să-și ajute fiica. Prima dată a hipnotizat-o, convingând-o că are un inel gastric, apoi să facă exerciții fizice ce fac parte dintr-un program de fitness pe care îl numește ”hypnocise”.

Bev îi punea fiicei ei un CD cu hipnoterapie, care o pregătea atât mental cât și fizic – ceea ce a ajutat-o pe Danielle să facă sesiuni complete de exerciții, care țineau aproape 60 de minute.

Acum, Danielle adoră să-și pună în valoare corpul tonifiat și suplu, după ce a slâbit peste 30 de kilograme. Tot ce face este să asculte CD-ul și deja se simte ca și cum ar fi făcut 100 de abdomene și are energia de a face și mai mult efort.

Eram cea mai leneșă persoană pe care o cunosc. Uram exercițiile. Dar cu hypnocise este foarte diferit. Te motivează că ești gata de exerciții. E o nebunie, pot să simt cum corpul meu se pregătește. Mă gândesc să fac abdomene și mă simt ca și cum le-aș fi făcut deja.”, declara Danielle.

Îți plantează în minte ideea că vrei să faci sport și cât de bine o să te facă să te simți. Sună nebunesc, dar chiar funcționează. Forma corpului meu s-a schimbat complet. Oamenii cred că sunt o persoană obsedată de sală sau o persoană care aleargă foarte mult, dar tot ce fac e să mă antrenez jumătate de oră sau o oră în fiecare seară, acasă.”, completează Danielle.

Iată cum hipnoterapia a dus la hypnocise, noua armă împotriva obezității. Ce mi se pare spectaculos la această terapie este că nu pare dăunătoare, ca multe metode care te ajută să slăbești rapid, dar care au efecte extrem de periculoase pentru sănătate. Tot ce face este să te motiveze să trăiești sănătos. Să faci puțin sport zilnic și să mănânci mai puțin.

ARTICOLE SIMILARE

Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

CONSTANTA: Cauta asasin platit ca sa-si lichideze sotul! Nu e din filme, s-a intamplat la noi!

7 secrete de infrumusetare pe care le poti pune azi in aplicare (P)

Andreea Damian

Vandici şi Marica din nou un cuplu?

ELENA UDREA Exclusiv – culisele unei sedinte foto

realitatea

Aceste clişee ne dor (17) – “Un artist are voie orice”

Scrie un comentariu