Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

Frumoasa Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă a doua oară, anul trecut, când s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, Virgil Șteblea. La mai bine de la un an de la nunta de basm, vedeta a decis să o scoată la vânzare.

Rochia va fi licitată în scop caritabil, pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, în care bruneta s-a născut, în urmă cu aproape 34 de ani.

Licitația va fi una deschisă publicului din mediul online, se va desfășura pe pagină de Facebook LaPrimulBebe, https://www.facebook.com/asociatialaprimulbebe/posts/3106494916121914, iar persoanele care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii suma pe care o oferă până pe 27 noiembrie, la ora 21.59. Persoana care oferă suma cea mai mare va intra în posesia rochiei unicat, create de o casă de modă din Spania.

Ultima sumă licitată până la 24 noiembrie, ora 07:56 era 10.000 lei.

Mesajul personal al Adelinei pentru toți cei ce se implică în licitație

„Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să ii ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulți copii își cunosc mamele a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii.

Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunții, însă pentru mine are și o valoare sentimentală extrem de mare. Prețul ei a fost de 8.800€, însă fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să știe că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit și la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitație și să îmi pot ajuta oamenii de acasă.”, a transmis Adelina.

ARTICOLE SIMILARE

Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme

Andreea Damian

Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee

Andreea Damian

Actrița Paula Chirilă și-a făcut fiica model

Tabu Tabu

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

realitatea

Un fotograf italian este criticat pentru pozele “porno” cu sărăcia din India

realitatea

ALINA BRAILESCU si marile proiecte de moda ale Romaniei

realitatea

Scrie un comentariu