Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cele mai frumoase ornamente pentru bradul de Crăciun

Busturi aurii sculptate sau stele din pietre Swarovski? Inimi carmin sau rodii hiper-realiste? Anul acesta ne rezervă atât elemente decorative clasice, cât și noutăți de-a dreptul insolite. Iată câteva idei care vă pot inspira pentru momentul în care veți orna bradul de Crăciun. 

De astăzi într-o lună este Ajunul Crăciunului! E oare prea devreme să ne gândim cum să împodobim bradul? Cei de la Vogue Paris cred că a venit momentul să aruncăm un ochi pe cele mai noi propuneri de decorațiuni festive ale brand-urilor de design

Globuri cu forme feminine  

Devenită celebră datorită vazelor și obiectelor decorative cu forme umane, Anissa Kermiche nu se dezice de stilul care a consacrat-o nici atunci când pătrunde în universul Crăciunului. 

În colaborare cu Browns, designerița a creat o serie de globuri sculpturale foarte îndrăznețe: busturi și fese aurii! Formele rubensiene ale globurilor poleite și semnate de Anissa Kermiche nu numai că nu sunt vulgare, ci ele celebrează frumusețea corpului feminin într-o versiune miniaturală splendidă. 

Pentru cei lipsiți de inhibiții și prejudecăți, care își doresc un brad cu adevărat inedit, probabil că globurile de Crăciun Anissa Kermiche x Browns sunt o alegere potrivită.

Inimă carmin 

O alternativă seducătoare la clasicul glob roșu vine din partea firmei de decorațiuni Astier de Villatte, renumită pentru colecția de Crăciun din 2018, aflată sub influența culturii pop. Mâncare fast food, fructe, legume, murături, cutii de caviar sau chiar sticle de șampanie transformate în globuri pline de culoare și umor.

Anul acesta, Astier de Villatte vă propune o inimă din paiete roșii sclipitoare, iar în cazul în care vreți ceva mai puțin siropos, puteți opta pentru un castravete murat!

Globuri patinate

Zara Home prezintă o colecție mai degrabă nostalgică, în care patina timpului devine motivul central. Globurile de Crăciun iau forma picăturilor de apă, iar auriul lor nu scapă de o patină foarte subtilă și elegantă.

Pentru un brad întors către un trecut luminos și sărbători fără griji, poate că globurile de la Zara Home devin un mod de a evada din realitatea pandemică a zilelor noastre într-un paradis pierdut.

Rodia hiper-realistă 

Piesa de rezistență a colecției Colourscale Christmas este această rodie hiper-realistă, care a fost fabricată manual din sticlă, de artizanii americani din statul Nebraska. Ce spuneți de un brad „fructat”? Poate că bananele și portocalele nu trebuie să stea doar sub pom.

Steaua din cristale Swarovski

Imaginată de Tord Boontje, această stea de Crăciun este alcătuită din 200 de fațete de cristal, o parte incolore, iar altele poleite cu aur. Motivul de inspirație al stelei sunt marile păduri nordice. Cu ajutorul panglicii din saten alb, steaua de numai 129 € poate fi atârnată în bradul vostru.

ARTICOLE SIMILARE

Kylie nu mai e supărată în urma logodnei anulate, Golden nu este despre inimi frânte

realitatea

DECLARAŢIE ULUITOARE a Magdei Catone! Ce i-a MĂRTURISIT Şerban Ionescu înainte să moară

Cate neveste si cati copii are CHIRILA?

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Andreea Damian

Castigatorul de la MasterChef contestat violent

Ii pompa aer in fund pentru MEDALII! Caz oribil din inotul romanesc/ FOTO cu sportiva

Scrie un comentariu