Home > Lifestyle > Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări

Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări

A ieșit mare deranj după ce Ambasada Suediei din România a postat pe Facebook o poză cu muzicianul și producătorul Dan Bursuc și consilierul-adjunct al şefului Misiunii, Alexander Peyre Dutrey. Zeci de mesaje ale fanilor ambasadei au arătat cât de îngroziți, îndârjiți și plini de ură sunt unii atunci când vine vorba de minorități. Și cum stăm la capitolul toleranță.

De la mesaje în care ambasadei i se reproșa că promovează incultura, la mesaje rasiste de-a dreptul în care indignații le cereau suedezilor să ducă toți cerșetorii (desigur, după capul lor romi) în țara lor și până la critici dure la adresa promovării unei muzici care nu reprezintă românul verde, gamele de reproș au fost variate.

Ambasadei Suediei i s-a reproșat și că promovează minoritățile LGBT, feminismul, musulmanii și că le face propagandă tuturor minorităților în general, ceea ce ar fi, după părerea milosului popor dac, inadmisibil.

Pe alte site-uri ale unor ziare, unde a apărut știrea, oamenii s-au apucat să comenteze și s-a spus chiar că Suedia, prin gestul ei, a demonstrat că este o… sunet de tobe bătute cu putere – dictatură progresistă iar că țara noastră este o țară a asistaților social, maneliștilor și cocalarilor.

În orice caz, în urma acestei postări au răbufnit o grămadă de frustrări împotriva minorităților – unele împachetate frumos – în discuții despre adevărata muzică a romilor – în percepția unora reprezentată doar de violonceliștii care ne fac cunoscută, cu succes, cultura românească pe afară.

Parcă nu-i ajungea oprobiul public (sic!) după postarea cu Dan Bursuc, Ambasada Suediei a postat un mesaj de susținere a marșului Bucharest Pride care va avea loc sâmbătă. Au reapărut comentariile cu dacă îi iubiți atât de mult atunci strângeți toți oamenii bolnavi ca ăștia la voi în Suedia, nu ne corupeți țara, închideți oamenii de fleul ăsta în curtea voastră, vreți să enervați un popor întreg, etc. Ca idee, să știți că nu doar Ambasada Suediei susține marșul de sâmbătă ci și cea a Argentinei, Australiei, Austriei, Belgiei, Braziliei, Canadei, cele din Chile, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Israel, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Spania, Elveția, Marea Britanie, SUA, Uruguay și chiar și Comisia Europeană. Există o declarație de susținere în acest sens.

În urma acestor postări de ieri ale Ambasadei Suediei, însoțite de comentariile agresive și pline de ură, concluzia este doar una: românii și-ar dori o țară ca afară dar dacă ar primi ce-și doresc, n-ar avea habar ce să facă cu ea.

 

Articole asemanatoare
Stephen King
Stephen King a renunțat la Facebook. Marea îngrijorare a autorului
Hillary Clinton spune că Facebook „trebuie să plătească” pentru reclamele false
Alexandra Ocasio-Cortez l-a făcut pe șeful Facebook – Zuckerberg să se bâlbâie în timpul unei audieri
Șeful Facebook renunță la intenția de interzicere a reclamelor politice – zice că e nedemocratică

2 Responses

    1. Dora Constantinovici

      în ce au dreptate, ce mai exact din voința poporului este ignorat și de către cine?

Comenteaza acest articol

Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări

by Dora Constantinovici   2 min
2