Tabu
PEOPLE

Andra e primul artist român câștigător al unui premiu Kids’ Choice Awards

Andra este câștigătoarea categoriei „Cel mai iubit star din România”, în cadrul galei Nickelodeo’n Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together, un spectacol virtual care a avut loc pe 2 mai. Pentru prima dată, artiști din România au fost nominalizați la faimoasa gală dedicată vedetelor favorite ale celor mici, în cadrul unei secțiuni introduse anul acesta.
Pentru obținerea popularului trofeu portocaliu, Andra a concurat alături de artiști precum Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes. Fanii din România pot urmări evenimentul pe Nickelodeon, pe 22 mai, de la ora 13.00 și în reluare, pe 23 mai, de la ora 18.00. „Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deține acest premiu și le mulțumesc din suflet! Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate”, a declarat Andra. Printre personalitățile votate de copiii din întreaga lume s-au numărat: Ariana Grande (Artista favorită), Shawn Mendes (Artistul favorit), Ellen DeGeneres (Gazdă TV favorită), Millie Bobbie Brown (Starul TV feminin favorit), Tom Holland (Supereroul favorit), Beyonce (Vocea feminină favorită dintr-un film animat), Dwayne Johnson (Actorul favorit), David Dobrik (Starul Youtube favorit), Taylor Swift (Starul muzical favorit la nivel global) și mulți alții. Kids’ Choice Awards este cea mai mare gală dedicată copiilor din întreaga lume. Show-ul reunește artiștii preferați din muzică, cinematografie și mediul online, pe care cei mici au ocazia de a-i vota în cadrul unei competiții globale. Evenimentul organizat de Nickelodeon din 1987 este un spectacol live care se ține an de an la Los Angeles. Anul acesta, odată cu măsurile de distanțare socială impuse de situația actuală, gala a avut loc în mediul virtual.
Tot zilele acestea Andra alături de Puya și Guz au lansat o piesă nouă, “Dorul” însoțită de un videoclip emoționant pe care îl puteți urmări în continuare.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

Andreea Damian

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre celebra partidă de amor cu Monica Gabor, filmată pe gaura cheii

Andreea Damian

Flick și Denisa Filcea au publicat prima fotografie cu chipul fetiței lor! Eva Maria a cucerit Internetul

Andreea Damian

Martin Scorsese îi reunește pe De Niro, Al Pacino și Pesci în cel mai scump film din cariera sa

Andreea Damian

Liam Neeson a făcut anunțul trist despre cariera sa

Andreea Damian

Meghan Markle a intrat în grațiile reginei. Motivul pentru care cele două s-au apropiat foarte mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu