Tabu
CULTURE Slider

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

Trupa colectează videoclipuri muzicale, buletine informative și alte fișiere pe site și încarcă rarități în servicii de streaming online.

Radiohead a lansat o nouă arhivă online a albumelor lor, denumită Biblioteca Publică Radiohead, unde pune la dispoziție și rarități indisponibile anterior serviciilor de streaming. Găzduit pe adresa radiohead.com, site-ul conține materiale de arhivă grupate în fiecare dintre cele nouă albume de studio ale trupei, incluzând videoclipuri muzicale, emisiuni TV în direct, lucrări de artă și un fel de bulletin informativ.

Radiohead.com a fost mai degrabă haotic și imprevizibil”, a scris trupa pe Twitter. „Acum, probabil, am reușit să-l facem foarte organizat și plin de informații” Vizitatorii pot să-și facă o fișă de bibliotecă descărcabilă, care conține un cod QR care duce titularul pe site-ul web. Printurile pentru tricouri care nu sunt altfel foarte ușor de găsit pot fi realizate personalizat prin intermediul site-ului.

De asemenea, trupa a încărcat melodii care anterior nu erau disponibile pe serviciile de streaming, inclusiv prima lor piesă de la lansare, Drill EP din 1992 și remixul din 2011 Tkol Rmx 8.

ARTICOLE SIMILARE

Rochia cu mască de față se vinde ca pâinea caldă. E mai ieftină decât am fi sperat

Andreea Damian

O cunoscută prezentatoare de televiziune, violată de tatăl vitreg. Detalii șocante!

Andreea Damian

Mai mult cu mai puțin: cum pregătești o locuință mică pentru izolare

Andreea Damian

Suporterii echipelor de fotbal experimentează niveluri „periculoase” de stres – studiu

Andreea Damian

Duffy – Rockferry

realitatea

Robin Thicke și Pharrell Williams vor plăti 5 milioane de dolari daune în cazul Blurred Lines

realitatea

Scrie un comentariu