Tabu
CULTURESlider

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

Trupa colectează videoclipuri muzicale, buletine informative și alte fișiere pe site și încarcă rarități în servicii de streaming online.

Radiohead a lansat o nouă arhivă online a albumelor lor, denumită Biblioteca Publică Radiohead, unde pune la dispoziție și rarități indisponibile anterior serviciilor de streaming. Găzduit pe adresa radiohead.com, site-ul conține materiale de arhivă grupate în fiecare dintre cele nouă albume de studio ale trupei, incluzând videoclipuri muzicale, emisiuni TV în direct, lucrări de artă și un fel de bulletin informativ.

Radiohead.com a fost mai degrabă haotic și imprevizibil”, a scris trupa pe Twitter. „Acum, probabil, am reușit să-l facem foarte organizat și plin de informații” Vizitatorii pot să-și facă o fișă de bibliotecă descărcabilă, care conține un cod QR care duce titularul pe site-ul web. Printurile pentru tricouri care nu sunt altfel foarte ușor de găsit pot fi realizate personalizat prin intermediul site-ului.

De asemenea, trupa a încărcat melodii care anterior nu erau disponibile pe serviciile de streaming, inclusiv prima lor piesă de la lansare, Drill EP din 1992 și remixul din 2011 Tkol Rmx 8.

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestrițu, decize radicală: a renunțat la silicoane!

Andreea Damian

Toată lumea o știe pe Monica Bellucci, dar puțin știu cum arată fiica ei. La 16 ani e de o frumusețe rară!

Andreea Damian

Castiga unul din cele 5 seturi pentru igiena orala Sunstar Gum Original White!

realitatea

Cum să dormi bine când ești răcită?

Andreea Damian

Gina Pistol, pregătiri intense pentru naștere. Cum arată camera fiicei sale

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 17 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu