Home > Agenda > Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

Trupa colectează videoclipuri muzicale, buletine informative și alte fișiere pe site și încarcă rarități în servicii de streaming online.

Radiohead a lansat o nouă arhivă online a albumelor lor, denumită Biblioteca Publică Radiohead, unde pune la dispoziție și rarități indisponibile anterior serviciilor de streaming. Găzduit pe adresa radiohead.com, site-ul conține materiale de arhivă grupate în fiecare dintre cele nouă albume de studio ale trupei, incluzând videoclipuri muzicale, emisiuni TV în direct, lucrări de artă și un fel de bulletin informativ.

Radiohead.com a fost mai degrabă haotic și imprevizibil”, a scris trupa pe Twitter. „Acum, probabil, am reușit să-l facem foarte organizat și plin de informații” Vizitatorii pot să-și facă o fișă de bibliotecă descărcabilă, care conține un cod QR care duce titularul pe site-ul web. Printurile pentru tricouri care nu sunt altfel foarte ușor de găsit pot fi realizate personalizat prin intermediul site-ului.

De asemenea, trupa a încărcat melodii care anterior nu erau disponibile pe serviciile de streaming, inclusiv prima lor piesă de la lansare, Drill EP din 1992 și remixul din 2011 Tkol Rmx 8.

Articole asemanatoare
Documentarul „Coachella: 20 de ani în deșert” va fi difuzat pe YouTube (premieră trailer)
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită
Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

Comenteaza acest articol

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

by realitatea   1 min
0