Tabu
Image default
PEOPLE

Solista Aris are mare succes internațional

Fosta concurentă de la mai multe showuri muzicale de suces a revenit în lumea muzicală şi a dat din nou lovitură peste hotare. Aris, pe numele ei adevărat Larisa Ciortan, a lansat o nouă melodie care se numește “Lies” pentru care a filmat un videoclip pe străzile din București în care apare îmbrăcată extrem de sexy la temperaturi destul de scăzute.

aris a lansat lies
După hitul “S.O.S.”, care a lansat-o pe Aris pe piața internațională, dar și după multe alte piese de succes precum “Tumblin’ down”, “Love again”, “Streets of Paris” sau “Stop”, solista lansează o nouă melodie care se numește “Lies” la care a filmat și un videoclip destul de interesant, filmat pe străzile din București. “Lies” e o colaborare cu dj-producătorii ruși ONeil și Crosby. “Povestea piesei a început anul trecut în decembrie printr-un mesaj pe facebook venit din partea lui Crosby, care mi-a propus să colaborăm și mi-a trimis instrumentalul piesei pentru a compune linia melodică și versurile. Inițial, instrumentalul pe care l-am primit și pe care am compus era diferit. Însă, în momentul în care le-am trimis vocile înregistrate în studio, producătorii au decis să aducă piesă în varianta pe care acum o puteți ascultă cu toții”. Piesă a fost semnată cu casă de discuri Damilaris Records, care s-a ocupat de licențierea ei în țări precum Grecia, Cipru (Panik Records), Rusia (Effective Records), Turcia (Yeni Dunya), Israel (Teta Records), Bulgaria (Virginia Records), Coreea de Sud (Sound Republica), România (Cât Music), urmanad să fie promovată.

aris are piesa nouaMesajul este dedicat celor care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite și sunt dispuși să își sacrifice propria fericire și să accepte minciuni, fără a realiza că odată cu trecerea timpului acestea pot provoca răni adânci. Videoclipul a fost realizat de Cristian Pistol și Isabela Dan. Am ales să filmăm noaptea în București, deoarece ne-am dorit că orașul să fie cât mai puțîn populat, însă am avut parte în timpul filmărilor de mulți trecători curioși care intrau în cadru, dar și de bicicliști și mașini care se opreau și claxonau. Cu toate acestea, curioșii au dispărut la montaj, așa că am reușit să avem în videoclip un oraș destul de gol”, ne-a povestit solistă.

ARTICOLE SIMILARE

Dorian Popa și Anamaria Petrișor joacă roluri duble în noul videoclip

Tabu Tabu

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Andreea Damian

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

Marcel Pavel, primul mesaj după ce s-a vindecat de coronavirus și s-a externat

Andreea Damian

John Travolta, deghizat in femeie

Elton John, dezvăluiri despre ultimele zile din viața lui Freddie Mercury

Andreea Damian

Scrie un comentariu