Home > Lifestyle > Au trait pe picior mare iar acum sunt inglodati in datorii!

Au trait pe picior mare iar acum sunt inglodati in datorii!

Se-ntampla si la case mai mari! Desi castiga foarte bine, stilul de viata pe care il au, ii duce la sapa de lemn. Iata ce vedete de la Hollywood sunt atat de risipitoare incat sa aiba mari probleme  financiare.

Toni Braxton  a avut multe probleme financiare de-a lungul anilor. Cantareata de 45 de ani, si-a declarat falimentul deja de doua ori. Daca in 1998 problemele financiare au fost cauzate de obsesia acesteia pentru decoratiuni de casa, in prezent se pare ca aceasta este datoare cu nu mai putin de 50 milioane de dolari unor companii precum AT & T, Tiffany si Four Seasons.

Stephen Baldwin este cheltuitor peste masura. Cel mai tanar dintre fratii Baldwin si-a anuntat falimentul prima oara in 2009, descoperindu-se ulterior ca actorul american avea datorii de peste 12 milioane dolari. Ba mai mult, in decembrie anul acesta, Stephen Baldwin a fost gasit rau-platnic de catre statul newyorkez, neplatindu-si taxele de trei ani zile. Suma acumulata se ridica la 350. 000 de mii de dolari.

Nicolas Cage detinea, la un moment dat, nu mai putin de 15 case, circa 10 masini – dintre care 9 erau Rolls Royce-uri -, plus opere de arta scumpe si bijuterii. Toate acestea par a fi doar amintiri, caci stilul de viata somptuos ii scotea lui Nicolas Cage din conturi circa 30 milioane in fiecare an, o situatie nu tocmai roz, dat fiind faptul ca actorul nu a mai jucat intr-un film reusit si/sau cu incasari spectaculoase de ani buni. La ultimele estimari, celebrul actor datora statului american 6, 7 milioane de dolari, contravaloarea taxelor neplatite la timp.

Se pare ca toate relele trag la Lindsay Lohan. Pe langa timpul petrecut la inchisoare si acuzatiile referitoare la posesia de droguri, Lindsay Lohan este renumita si pentru multimea banilor aruncati in stanga si-n dreapta. Actrita si-a cumparat ceasuri Rolex in valoare de 30.000 dolari/bucata, plus un Maserati de 100.000 dolari. Si cum rolurile nu mai vin ca altadata, controversata actrita depune eforturi consistente pentru ca veniturile sa ii depaseasca cheltuielile. Astfel, in ianuarie 2012, Lindsay Lohan datoareaza peste 93. 000 mii de dolari statului American pentru taxe neplatite din 2009. Potrivit declaratia acesteia, aceasta datorie nu i-a fost adusa la cunostinta, si de aceea este neplatita.

Desi este una dintre cele mai bine platite modele americane, Naomi Campbell nu si-a achitat taxele, in valoare de 63.487 de dolari, pentru veniturile incasate in 2009, asa ca Fiscul american cere punerea sub sechestru a bunurilor top modelului.

Mai mult aici.


Loading...

Comenteaza acest articol

Au trait pe picior mare iar acum sunt inglodati in datorii!

by   1 min
0