Tabu
Image default
BEAUTY

„Bunica este mai puternică decât mine”. O femeie de 61 de ani povestește cum și-a transformat corpul în DOAR 7 ANI

Monica Bousquet, o femeie în vârstă de 61 de ani, a devenit o sursă de inspirație pentru mulți oameni după ce și-a arătat mușchii incredibili și transformarea corpului. Ea a început să se antreneze în sală abia acum șapte ani și de atunci și-a schimbat complet corpul. 

Monica împărtășește videoclipuri în care se antrenează, sperând să inspire și alți bătrâni să facă același lucru. Ea se antrenează de șase ori pe săptămână pentru a-și menține silueta impresionantă. Aceasta a postat recent un clip cu ea ridicând o greutate uriașă cu picioarele în timp ce atârna de o bară de tracțiuni. Ea a făcut acest lucru cu ușurință și și-a etalat fizicul într-un top roz decupat și fustă asortată.

Oamenii au lăudat-o în comentarii: „ Bunica este mai puternică decât mine!” Altul a adăugat: „ Nu este niciodată prea târziu.” „Uau!! Antrenamentul grozav continuă, motivezi mai mulți oameni!!!” s-a exprimat un alt individ. De fapt, în biografia Monicăi se menționează: „Am 61 de ani și o să te motivez să fii sănătos!”

Cu toate acestea, nu toată lumea a împărtășit entuziasmul, așa cum a remarcat un comentator nepoliticos: „ Nu e rău pentru 105 de ani lol!”

Pe lângă faptul că îi inspiră pe ceilalți prin transformarea ei, Monica a împărtășit și unele dintre antrenamentele ei pe rețelele de socializare. Rutina ei include un amestec de  exerciții de bază, antrenament de forță și yoga. Ea subliniază importanța unei diete echilibrate și a rămâne activă pe tot parcursul zilei, încurajându-și adepții să facă mici schimbări și să fie consecvenți în eforturile lor pentru fitness.

Transformarea Monicăi este o dovadă a faptului că vârsta este doar un număr și niciodată nu este prea târziu să începi să ai grijă de corpul tău. Ea este o inspirație pentru mulți, iar povestea ei este dovada că, cu muncă și dăruire, oricine își poate atinge obiectivele de fitness.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Strălucire

realitatea

Manichiură de vară | Cele mai frumoase unghii colorate

Andreea Damian

Procedura naturala de albire a dintilor

Riduri intre sani? Nici gand

realitatea

Îngrijirea părului | Ce se întâmplă dacă îl speli în apă prea fierbinte

Andreea Damian

Galerie foto: 26 de lacuri de unghii pentru primavara

Scrie un comentariu