Tabu
Image default
HEALTH Slider

Care sunt tendințele alimentare de urmat în 2022

În bucătărie, 2022 promite să fie unul retro. Cel puțin, asta prezice „Pinterest Predicts”, raportul anual al rețelei de socializare, bazat pe cercetările utilizatorilor acesteia. Astfel, vă putem spune deja că prăjiturile vor fi din nou la modă și că veți bea ceai.

Este ora de ceai de modă veche?

Dacă trăiai cu impresia că ora ceaiului s-a terminat, te înșeli! Vesele de epocă, cupcakes și ceai Earl Grey, căutările pentru ceaiuri s-au dublat. S-ar putea chiar ca această pauză englezească să devină următoarea tendință afterwork. Printre rețetele esențiale de prăjituri care însoțesc o ceașcă de ceai: scones (produs copt, de obicei făcut din grâu sau fulgi de ovăz cu praf de copt ca agent de dospire și coapte pe tigaie) și brioșe cu afine , ca să nu mai vorbim de sandvișuri cu castraveți și brânză de vaci.
După cum ați înțeles, este timpul să scoateți în evidență cel mai frumos set de ceai și să lucrați la modul cum țineți degetul mic.

Revenirea unor deserturi neobișnuite

Tort gravitațional (+ 70%), prăjitură 3D (+ 60%), prăjitură cu bule (+ 55%)… Numele acestor prăjituri vă sunt cu siguranță familiare. Aceste rețete neobișnuite erau deja în vogă în urmă cu câțiva ani. Dar, fashion addicts o știu bine, moda vine și (re)vine. Prin urmare, în 2022, lăsăm deoparte vechile noastre rețete clasice, pentru a miza pe prăjituri spectaculoase.

Bucătăria internațională

Rețetele tradiționale sunt populare. Și mai exact, specialitățile străine. Cercetările privind „bucătăria tradițională arabă” s-au dublat, în timp ce cercetările privind „bucătăria tradițională rusă” s-au triplat. Remarcăm, de asemenea, creșterea rețetelor tradiționale norvegiene (+ 120%) și sud-africane (+ 130%), precum și a „rețetelor filipineze autentice” (+ 30%). O tendință care poate exprimă nevoia de a ne întoarce la rădăcini sau dorința noastră de a evada.

ARTICOLE SIMILARE

Românii sunt cei mai săraci angajaţi din UE, muncim mult şi degeaba

Dora Constantinovici

Reguli noi la Premiile Oscar pentru eligibilitatea producţiilor la categoria „Cel mai bun film“

Andreea Damian

Piesă nouă de la Freddie Mercury – Time Waits For No One

Andreea Damian

Caterina van Hemessen | O pictură cu un mesaj misterios

Andreea Damian

Cum reacționează, de fapt, creierul femeii la pornografie și imagini nud

Andreea Damian

TREND ALERT: se poartă printul cu și despre sâni nesexualizați

realitatea

Scrie un comentariu