Tabu
Image default
PEOPLE

Cătălin Botezatu a ajuns iar pe mâna medicilor

Ani de zile designerul a fost neobosit, mereu pe drumuri, și nu s-a menajat ajungând să aibă probleme de sănătate. Iată că acum cunoscutul Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor, de data aceasta a specialiștilor din Turcia, din Istanbul, unde s-a dus la control.

catalin botezatu in sala de asteptare
Designerul și juratul unei emisiuni de stil are din nou probeme de sănătate. Cătălin Botezatu în vârstă de 53 de ani a ajuns iar pe mâna medicilor, de data aceasta turci, și a plecat de la filmările de la emisiuni direct ca să se trateze și să facă analize. Eva Pavel, consilier medical în cadrul spitalelor din străinătate și prietena creatorului de modă ne-a povestit exclusiv ce s-a întâmplat.

botezatu cu doctorul si eva”În luna mai, Cătălin a făcut o serie de investigații în România, care au fost transmise medicului cardiolog ce i-a montat stenturile în urmă cu mai mulți ani, iar în baza acestora, domnul doctor Alp Burak i-a solicitat să vină cât mai urgent la spital. Din mai până acum, din cauza programului încărcat, nu a ajuns. În prezent e în etapa de investigare, iar in urma controalelor făcute la cardiologie (ecografii, test de efort, etc.) și a simptomelor apărute, ce-l îngrijorau, doctor Burak a considerat că e necesară extinderea schemei de investigații. Urmează să fie văzut de mai mulți specialiști din endocrinologie, nefrologie și chirurgie”, a povestit “îngerul păzitor” al designerului.

ARTICOLE SIMILARE

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Andreea Damian

Lady GaGa a primit de ziua ei un cadou absolut fantastic!

realitatea

Kylie nu mai e supărată în urma logodnei anulate, Golden nu este despre inimi frânte

realitatea

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Tabu Tabu

Nadia Comăneci, așa cum nu ai văzut-o niciodată. FOTO

Tabu Tabu

Alina Laufer a aflat sexul viitorilor bebeluși

Tabu Tabu

Scrie un comentariu