Tabu
Image default
PEOPLE

Cătălin Botezatu a ajuns iar pe mâna medicilor

Ani de zile designerul a fost neobosit, mereu pe drumuri, și nu s-a menajat ajungând să aibă probleme de sănătate. Iată că acum cunoscutul Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor, de data aceasta a specialiștilor din Turcia, din Istanbul, unde s-a dus la control.

catalin botezatu in sala de asteptare
Designerul și juratul unei emisiuni de stil are din nou probeme de sănătate. Cătălin Botezatu în vârstă de 53 de ani a ajuns iar pe mâna medicilor, de data aceasta turci, și a plecat de la filmările de la emisiuni direct ca să se trateze și să facă analize. Eva Pavel, consilier medical în cadrul spitalelor din străinătate și prietena creatorului de modă ne-a povestit exclusiv ce s-a întâmplat.

botezatu cu doctorul si eva”În luna mai, Cătălin a făcut o serie de investigații în România, care au fost transmise medicului cardiolog ce i-a montat stenturile în urmă cu mai mulți ani, iar în baza acestora, domnul doctor Alp Burak i-a solicitat să vină cât mai urgent la spital. Din mai până acum, din cauza programului încărcat, nu a ajuns. În prezent e în etapa de investigare, iar in urma controalelor făcute la cardiologie (ecografii, test de efort, etc.) și a simptomelor apărute, ce-l îngrijorau, doctor Burak a considerat că e necesară extinderea schemei de investigații. Urmează să fie văzut de mai mulți specialiști din endocrinologie, nefrologie și chirurgie”, a povestit “îngerul păzitor” al designerului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce cadouri au primit de ziua lor Roxana Ionescu și Cătălina Grama Jojo

Tabu Tabu

Blake Lively a slăbit 27 de kilograme într-un timp record. Dieta, încercată de un actor român

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Andreea Damian

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Andreea Damian

Melanie Griffith arată uimitor la 61 de ani, dar mama sa de 88 de ani o întrece

Andreea Damian

Tatăl Ramonei Bădescu are Covid-19 la 89 de ani

Tabu Tabu

Scrie un comentariu