Tabu
Image default
PEOPLESlider

Câţi bani au făcut Maria Constantin şi Robert Stoica la nuntă

Maria Constantin și Robert Stoica au avut o nuntă de vis și s-au distrat alături de cele mai cunoscute vedete din România. 

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din București, iar pentru decor, muzică și ținute cei doi au scos din buzunare bani grei. 

Investiţia s-a dovedit a fi câştigătoare, deoarece, la final, cântăreaşa a declarat că nu a fost nevoită să aducă bani de acasă. Chiar dacă nu a dezvăluit o sumă exactă, artista a spus că este mulţumită de „plic”.

„Noi am ieșit foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, suntem bine, important era să nu venim cu bani de acasă. Am înțeles că anul acesta mulți miri au venit cu banii de acasă”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

De la nuntă au lipsit tradițiile. „Nu s-a furat mireasa! Nu am făcut niciun obicei din ăsta. A fost o petrecere, noi am gândit-o ca și o petrecere. Noi nu am vrut dansul mirilor, pentru că nu am vrut să ieșim în evidență”, a declarat Maria Constantin.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Andreea Damian

Galeria Estopia ⎥ Expoziția „Innocence”

Ciocîrlan

Plânsul este benefic pentru sănătate, arată un nou studiu

Andreea Damian

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

Andreea Damian

Cum alegem imbracamintea care ne avantajeaza?

realitatea

„Eu l-am făcut bărbat pe prințul Harry”. Femeia cu care ducele de Sussex și-a pierdut virginitatea face dezvăluiri picante

Andreea Damian

Scrie un comentariu