Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cele 12 vedete care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Pro TV reia după şapte ani emisiunea-concurs “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil, se arată într-un comunicat al Pro TV.

Lista finală cu cei 12 concurenți

Cei 12 concurenţi care vor ajunge în jungla din Republica Dominicană sunt Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral, care va prezenta show-ul alături de Adela Popescu.

„Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le “povestesc”. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”, a spus şi Adela Popescu.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Budeanu trăiește o nouă poveste de dragoste

Tabu Tabu

Fundația Calea Victoriei ⎢ Gustav Klimt și spiritul Vienei

Ciocîrlan

ALINA BRAILESCU si marile proiecte de moda ale Romaniei

realitatea

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de fiii ei (FOTO)

Andreea Damian

Relatia de cuplu – Studiu privind satisfactia

realitatea

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Cum a arătat mireasa – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu