Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Cele 3 zodii care țin ranchiună toată viața. Nu iartă și nu uită!

M-a abandonat pentru o întâlnire la film cu iubitul ei. M-a mințit în legătură cu proiectul său. Au plecat într-o excursie fără măcar să mă întrebe. Toate aceste gânduri ne-au trecut prin minte, măcar, o dată și nu putem rezista decât să le păstrăm în inimă pentru totdeauna.

Deși este relativ ușor să păstrezi ranchiună pentru viață, este nevoie și de mai mult curaj pentru a ierta și a uita.

Iată 3 zodii care țin ranchiună toată viața!

Gemeni

Gemenii sunt persoane cu inimă bună, dar sunt cunoscuți pentru că țin ranchiună. Sunt puternici când vine vorba de a nu uita ce le-a făcut cineva. Adăugați la asta și sentimentul de a îndepărta astfel de oameni din viață. Dacă ai fost cu un Gemeni, ai ști cât de supărați devin atunci când cineva îi deranjează cu ceva.

Taur

Nici un Taur nu iartă oamenii. Ei cred că dacă o persoană are capacitatea de a-i răni o dată, o pot face din nou. Prin urmare, preferă să rupă legăturile cu o persoană care i-a rănit, intenționat sau neintenționat. S-ar putea chiar să nu mai vadă niciodată chipul persoanei respective în viață.

Capricorn

Capricornii nu iartă ușor. Dacă le-ați înșelat încrederea o dată, poate fi necesar să vă petreceți restul vieții încercând să o recuperați. Își vor aminti de fiecare și tot ce le-a făcut cineva și s-ar putea chiar să se răzbune pe tine. Cu toate acestea, dacă ești drăguț cu acest nativ, este cel mai drăguț om pe care îl vei întâlni vreodată. Capricornul crede doar că le oferă oamenilor gustul propriului medicament.

ARTICOLE SIMILARE

Moduri uimitoare în care să-ți petreci ziua de naștere în izolare socială

Andreea Damian

Doru Todoruţ de la Deepcentral, probleme cu fosta soție

Tabu Tabu

Pepe divorțează pentru a doua oară

Tabu Tabu

10 manichiuri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Încearcă-le!

Andreea Damian

Serena Williams a apărut într-o reclamă Nike cu mesaj puternic feminist

Dependența de internet, jocuri de noroc și rețele sociale nu mai e o glumă

realitatea

Scrie un comentariu