Tabu
BEAUTY Slider

Celine Dion radiază la 52 de ani! Cum arată fără machiaj

Celine Dion

Celine Dion și-a anulat toate concertele din cauza pandemiei. În lipsa spectacolelor, cântăreața canadiană s-a apropiat mai mult de natură, motiv pentru care a adoptat un look mai natural.

Artista în vârstă de 52 de ani preferă să se poarte cât mai naturală de când trăiește departe de scenă. Recent, ea a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care nu poartă machiaj. Cu acest prilej, diva le-a adresat fanilor și un mesaj care i-a încântat pe toți admiratorii. „În aceste timpuri dificile, este și mai important să ne amintim de toate lucrurile pentru care suntem recunoscători. Sper că vă aflați în momente de pace, fericire și dragoste, azi și în toate zilele”, a scris Celine Dion.

https://www.instagram.com/p/CGP8PkpHlX3/

Până trece pandemia, vedeta stă mai mult timp în provincia natală Québec, din Canada, unde îşi petrece timpul căţărându-se prin copaci. Aşa făcea în copilărie, aşa face şi acum, ca să se simtă încă la vârsta inocenţei. Este mai fericită şi mai destinsă ca niciodată de când stă mai mult în natură. Mai tot timpul se află în compania gemenilor ei, Nelson şi Eddy, care au 9 ani.

https://www.instagram.com/p/CF9rHeWnKaF

Din cauza pandemiei de COVID-19, Céline Dion a trebuit să suspende turneul său mondial Courage World Tour, în cadrul căruia urma să cânte şi la Bucureşti în ziua de 29 iulie 2020. Spectacolul din România a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021.

ARTICOLE SIMILARE

Chicago și-a ales primarul: e femeie, e de culoare și e lesbiană

Andreea Damian

Premieră în istoria Thailandei: sora regelui candidează la funcţia de premier

Andreea Damian

Doliu în televiziune. A murit unul dintre „Așii amanetului”

Andreea Damian

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Doua religii, un singur cuplu, o rezolvare?

realitatea

Michael Caine: Îl urmăresc mult pe Putin, undeva, în omul ăsta există ceva bun

realitatea

Scrie un comentariu