Tabu
Image default
PEOPLE

Connect-R s-a despărțiți de soție, însă e izolat cu ea și fiica lor

Cunoscutul solist, pe numele lui adevărat Ștefan Mihalache, care a recunoscut că este țigan, are o viață particulară foarte agitată, mai ales că a făcut un copil, o fetiță cu Misha (Mihaela Sotrocan), care se numește Maya Mihalache și pe care cei doi o iubesc foarte mult. S-ar părea că pandemia i-a surprins alături și locuiesc din nou împreună.
Cei doi soliști s-au cunoscut, s-au căsătorit, au făcut un copil și au decis să se despartă. Și asta pentru că nu erau pregătiți să aibă o relație intensă. S-ar părea că aceștia sunt izolați împreună în aceeași casă, unde și locuiesc de dragul fetiței lor. Ștefan Mihalache sau Connect-R a publcat un mesaj pe rețelele de socializare în care se întreabă multe lucruri existențiale. “Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: “ești artistul sau ești omul?”. Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc să fiu dezamăgit.

familie connect-r
familie connect-r

Când tinerețea va trece, când carieră va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: “nu dom’le, eu sunt Omul!” Dar în viziunea mea omul era = Eu însurat, Eu tată, Eu cel ce a reușit în viață, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societățîi. Dacă ajung înapoi la muncă de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificăm prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Că o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a seri, am fost în slujba celorlați: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seară, înainte de somn mi-am dat seama că ziua trecuse fără nici un stres, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul.

familie connect r
familie connect r

Următoarea zi, a fost una de excepție, Universul întorcându-mi toate serviciile!Evident, mulți dintre voi veți spune: “păi dacă stau să îi ajut pe ceilalți, când mai am timp de mine?”, iar răspunsul e simplu: Ai încredere în Univers, îți va da timp și ocazii să devii cea mai bună versiune a ta! Ai încredere în El, așa cum ai avut timp de 9 luni, în burtă mamei tale! So … Poți pierde carieră, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: “Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt” și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată, ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați, și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! -Dacă lumea vă urăşte, ştiţi că pe Mine M-a urât înaintea voastră! Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei. Dar lumea vă urăşte pentru că voi nu sunteţi din lu me, ci Eu v-am ales din lume!! : Ioan 15 —–“dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Ține.” ‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR”, a scris solistul pe profilul lui de socialziare.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

Scandal în showbiz! Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală

Andreea Damian

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Tabu Tabu

Andreea Esca, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

Ce spune Alexandra Pavel, soția lui Keo, despre intervențiile estetice

Tabu Tabu

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Andreea Damian

Scrie un comentariu