Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fiica prinţului Harry, adăugată în cele din urmă pe lista succesiunii la tronul Marii Britanii

La șapte săptămâni de la naștere, numele fiicei lui Meghan Markle și a prințului Harry tocmai a fost adăugat pe lista oficială a moștenitorilor Regatului Unit al Marii Britanic. Fetița este acum a opta în ordinea succesiunii la tron.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, al doilea copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 4 iunie în Santa Barbara (California) şi este a opta în linia de succesiune la tron. Actualizarea site-ului royal.uk a venit după trei zile de când omisiunea a fost semnalată de experţi, care au subliniat că prinţul Andrew era încă al optulea în ordinea succesiunii.

Numele fratelui în vârstă de 2 ani al lui Lilibet, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost adăugat în lista online după 15 zile de la naştere. Numele prinţului Louis, vărul lor în vârstă de 3 ani şi al treilea copil al prinţului William, a fost adăugat în listă după 12 zile de la naştere.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus că site-ul Familiei Regale este actualizat periodic. Potrivit lui Chris Ship, editor ITV Royal, cu această întârziere, Casa Windsor ar fi vrut să „trimită un mesaj”. „Tot ce trebuie să facă este să schimbe numărul. Trebuie să fi făcut asta înainte. Au făcut-o în special pentru Archie și pentru Louis, când s-a născut”, a explicat el în podcast-ul„Royal Rota”, Vineri, 23 iulie. Apoi a adăugat: „Am impresia că poate vor să trimită un mesaj.”

ARTICOLE SIMILARE

Experiment inedit: ce ți se poate întâmpla dacă privești timp de 10 minute în ochi pe cineva

Andreea Damian

Influencerii de pe Instagram sunt atrași de Cernobîl ca moliile de bec

Dora Constantinovici

HBO Max și CNN colaborează pentru un documentar despre Anthony Bourdain

realitatea

După Obama, Clinton și Soros – Robert De Niro a primit și el un pachet suspect

realitatea

Reteta de toamna – Prune murate

realitatea

Meghan poartă întotdeauna haine șifonate iar experții au găsit repede explicația

Andreea Damian

Scrie un comentariu