Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cu cine și cum a sărbătorit Dan Bittman de ziua lui

Zi specială pentru solistul îndrăgitei trupe Holograf care a împlinit frumoasa vârstă de 58 de ani. Dan Bittman a avut parte de o zi specială, căci a fost înconjurat de oameni dragi, în special de cei doi băieți mai mici ai lui și ai partenerei lui Liliana Ștefan, Patrick și Mark Nicolas.

dan bittman si patrick bittman
dan bittman si patrick bittman

Îndrăgitul solist al trupei Holograf, Dan Bittman, a împlinit pe 29 martie frumoasă vârstă de 58 de ani. Bărbatul a primit o mulțime de felicitări pe rețelele de socialziare de la oameni obișnuiți dar și de la vedete dau oameni de muzică ce și-au dorit să-i fie aproape. Chef Cătălin Scarlatescu, cu care solistul a mai colaborat și la parcul sau de agrenent, l-a învățat să gătească o ciorbă specială, pentru el și imvitatati. Și apropo de invitați, indragistul solist, actor și prezentator de televiziune a avut și el la prânzul de ziua lui, căci a realizat un filmuleț pe rețelele de socializare.

mark nicolasa bittman
mark nicolasa bittman

În care povestea ce au pe masă îmbelșugată: “cartofiori cam țări, urzică, puiuț, salată, castraveți murați, e și Jurjak, și Patrick, deci gașcă facem, nu răspunde nea Fane, la mulți ani”, se aude solistul spunând vedetă. Cei care s-au uitat la filmuleț pot să-și dea seama că Dan Bittman a fost însoțit la masă de noi dintre băieții lui și ai Lilianei Ștefan, Mark Nicolas Bittman, cel mic, Patrick Bittman, cel mijlociu. Nu s-a văzut în imagini fiul cel mare, Alexandru Bittman, pe numele de scenă DJ Sybro. Alături la masă au mai fost și Edi Petroșel, toboșarul trupei și fiul acestuia, George Petroșel, cunoscut în lumea muzicală precum Jurjak. Împreună s-au distrat de minune, au mâncat și s-au distrat. În imagini nu apare și Liliana Ștefan, partenera solsitului, despre care s-a spus că s-au despărțit.

ARTICOLE SIMILARE

Dame Julie Walters a crezut că Mamma Mia 2 va fi “groaznic”

realitatea

10 replici pe care nu e bine sa le folosesti pentru o persoana care sufera de depresie

realitatea

Ce exerciții să faci pentru a nu-ți pierde memoria în era digitală

realitatea

Licitație caritabilă pentru copii ⎥ Opera gigantică a lui Sacha Jafri

Ciocîrlan

7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Andreea Damian

Sex după un atac de cord: rău sau beneficii? Explicația medicilor

Tabu Tabu

Scrie un comentariu