Tabu
PEOPLESlider

Cum a reușit Emma, fiica lui Ilie Năstase, să intre la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton

Emma, fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei, a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și prințul Wiliam. Tânăra a trebuit să susțină numai puțin de 19 examene.

Dacă sora ei studiază deja la Paris, mezina familiei nu s-a lăsat mai prejos și a reușit să fie acceptată la prestigioasa universitate. Astfel, aceasta a trecut prin cele 19 examene și a intrat pe listele viitorilor studenți ai Universității St. Andrews din Scoția.

„Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și <graduat> liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul lV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: «De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?». <Mulți>. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase, pentru viva.ro.

Potrivit Amaliei Tănase,  Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va studia antropologie, sociologie și economie”.

„Vrem să mergem și cu toții la mare, și cu Tomiță și prietenii lui, dar o pregătim și pe Emma de facultate și o să mergem cu ea în Scoția. Mergem și la Alessia, la Paris, la un festival, tocmai când începe ea școala. Va fi o vară plină, între câteva vacanțe și pregătitul copiilor mari de școală”, a mai spus Amalia Năstase, pentru sursa citată.

Ilie Năstase a divorțat de Amalia Năstase în urmă cu un deceniu și jumătate. De dragul celor două fiice, cei doi foști parteneri au păstrat o relație destul de apropiată.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry

Andreea Damian

Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante

Andreea Damian

Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Ce i-a cerut fiului său

Andreea Damian

Katie Holmes şi Jamie Foxx se pregătesc de nuntă

Andreea Damian

Covid-19: trucul simplu al unui medic pentru a evita contaminarea alimentelor

Andreea Damian

Vlăduța Lupău, probleme mari de sănătate, până să rămână însărcinată

Andreea Damian

Scrie un comentariu