Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru

Lucian Viziru a renunțat la celebritatea pe care o obținuse cu trupa Gaz pe Foc și rolurile din telenovele pentru o nouă viață. A luat-o de la capăt în Germania, țară care i-a devenit „acasă” în urmă cu 7 ani.

Artistul nu are de gând să se mai întoarcă vreodată în România. Doar în vizită, din cauza dorului pentru cei dragi! În Germania îi are alături pe soția sa, Ema, și băiețelul lor, Mihai.

„Nu mai vreau să aud de România, ăsta e adevărul! Îmi doresc ca fiul meu să crească în alt mediu decât cel din Bucureşti, cum am crescut eu. Vreau să aibă parte de o educaţie nemţească. Eu nu eram aşa. Am făcut ce m-a tăiat capul mereu”, a declarat Lucian.

Lucian e antrenor de tenis

foto: Facebook

Fostul solist de la Gaz pe Foc și-a găsit un job ca antrenor de tenis și câștigă destul de bine. Îşi doreşte foarte mult ca fiul său în vârstă de 10 ani să devină jucător profesionist de tenis şi să moştenească talentul pentru acest sport din familie.

De altfel, Mihai Viziru e campion al Germaniei la tenis, la grupa lui de vârstă. Lucian spune că dorinţa de a-l vedea pe Mihai în circuitul ATP este o datorie de familie, pentru că bunicul lui, Gogu Viziru, a fost unul dintre jucătorii emblematici ai României înainte de perioada Năstase-Ţiriac.

„Încă mai joc şi eu la veterani. Merg la turnee. Nu prea mai aveam ce să fac în România în domeniul meu de activitate. A fost visul meu să mă fac actor, am reuşit şi asta. Şi în televiziune ajunsesem sus. A venit provocarea asta de a fi antrenor de tenis în Germania. Vreau să-l învăţ şi pe Mihai. În Germania se câştiga bine din tenis. Mihai are ureche muzicală, ştie sa cânte şi la pian. Mi-aş dori însă să fie jucător de tenis profesionist. Pentru asta îl pregătesc”, a mai declarat Lucian Viziru.

Joi, 4 martie 2021, Lucian și soția lui au aniversat 11 ani de la logodna lor. Lucian și soția lui Ema s-au cunoscut în liceu. 17 mai târziu, prin intermediul Facebook, cei doi au reluat legătura. În 2010 s-au căsătorit, iar la scurt timp au devenit părinții unui fiu, Mihai Adrian.

ARTICOLE SIMILARE

Katy Perry își transformă testele rapide Covid-19 în cercei cu aur și diamante

Andreea Damian

Gulerul Peter Pan, de la Colette la influenceri

Andreea Damian

Cum vei face cumpărăturile în siguranță pe măsură ce magazinele de haine încep să se redeschidă

Andreea Damian

Tenorul Ştefan von Korch în turneu cu managerul lui Jackie Chan în China

Tabu Tabu

Cât cere Dorian Popa pentru o postare pe Instagram. Și-ar putea cumpăra o mașină nouă

Andreea Damian

Notre Dame este instabilă: un vânt puternic ar putea face zidurile să se prăbușească

realitatea

Scrie un comentariu