Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Răzvan Simion și Ramona Olaru formează un cuplu? Dani Oțil a aruncat pastila în direct

O nouă poveste de dragoste pare să se înfiripe în showbizul autohton. Protagoniști sunt celebrul prezentator Răzvan Simion de la „Neața cu Răzvan și Dani” și „asistenta” lui, frumoasa Ramona Olaru.

Cei doi erau liberi și disponibili, Răzvan despărțindu-se de femeia cu care își refăcuse viața după separarea de Lidia Buble, în timp ce Ramona a ieșit din relația pe care o avea cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu.

Răzvan Simion și Ramona Olaru ar flirta adesea, în ultima perioadă, susțin surse din apropierea lor. Acum sunt liberi să își dezvăluie unul altuia o atracție ce ar exista de multă vreme, conform unor martori citați de cancan.ro.

Între Răzvan și Ramona mereu a fost o atracție

Potrivit unor surse din echipa emisiunii, atracția dintre ei a existat întotdeauna, dar amândoi au fost implicați în alte relații. Însă, de ceva vreme, Răzvan și Ramona au început să își facă tot felul de complimente și să flirteze în spatele camerelor de filmat.

”Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, a spus un angajat la matinal, potrivit cancan.ro.

Dani Oțil a aruncat pastila, în direct, în urmă cu câteva zile. „Am auzit că o complimentezi pe Ramona. Te-am auzit pe coridor cum îi spui că ce bine îi stă nouă coafură, cu breton”, a spus Dani Oțil.

ARTICOLE SIMILARE

Van Gogh în carantină

Ciocîrlan

În Berlin femeile vor plăti cu 21% mai puțin decât bărbații pentru transportul public

realitatea

Meghan Markle a părăsit serialul „Suits”. Ultimele imagini cu actrița pe micul ecran

Andreea Damian

Trucul cu care să eviți transferul rujului pe masca de protecție

Andreea Damian

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Andreea Damian

De ce o parte a feței tale este mai atractivă decât cealaltă

Andreea Damian

Scrie un comentariu