Tabu
PEOPLESlider

Cum arată și din ce trăiește acum Laurențiu Cazan

Laurențiu Cazan a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Pandemia, însă, l-a împiedicat să mai cânte în fața fanilor săi, așa că, la 63 de ani, a găsit alte variante pentru a-și câștiga traiul.

Artistl nu a mai susținut concerte și nici în emisiunile TV nu este invitat, dar păstrează legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare. Laurențiu Cazan se mândrește cu cei 150.000 de oameni care îl urmăresc pe Facebook.

Artistul și-a mutat pasiunea pentru muzică în online și spune că îi este bine financiar. „Îmi merge bine și în mediul online acum, am 150.000 de fani, pe Facebook, iar din postările mele de pe YouTube câștig bani cât să fiu mulțumit”, a povestit Laurențiu pentru impact.ro.

Laurențiu Cazan susține concerte online, păstrând astfel legătura cu cei care îi iubesc muzica și, totodată, câștigându-și existența. De altfel, Cazan a fost printre puținii artiști care nu au cerut ajutor de la stat și a preferat să se adapteze așa cum a putut restricțiilor impuse de pandemie.

„Îmi văd de treaba mea, în continuare, la studio. Mă ocup tot de muzică, însă fac lucrurile acestea în momentul de față în mediul online și este destul de bine. Îmi este dor de scenă, îmi este dor de bine, este un lucru normal. Și nu numai mie, ci și celorlalți colegi. Îmi merge bine și în mediul online acum, am 150.000 de fani, pe Facebook, iar din postările mele de pe Youtube câștig bani cât să fiu mulțumit. Perioada aceasta este una destul de grea.”, povestește Laurențiu Cazan.

Vă amintiți probabil piesa „Say Something”, cu care Laurențiu Cazan a obținut locul al doilea în finala Eurovision 1993. Iată ce spune despre piesă!

„Am compus-o în 1991, în Olanda, la Assen, pe când lucram, printre altele, la un restaurant românesc, unde era şi o ospătăriţă originară din Africa de Sud, Johanna, extrem de deşteaptă. Cu ea aveam adesea discuţii care începeau, de fiecare dată, cu: ‘Spune ceva’. Toată lumea credea că între noi era ceva, dar, de fapt, eram doar colegi.

I-am spus această poveste într-o zi unui prieten, expert în psihologie, care a răspuns: ştiu ce-o să faci deseară, o să scrii piesa cu titlul ‘Say Something’! Într-adevăr, în noaptea aceea am compus-o integral, a doua zi am aşteptat-o pe Johanna şi i-am cântat-o la pian. A început să râdă, şi-a dat seama că era pentru ea şi m-a ajutat la îmbunătăţirea textului. După ani, i-am arătat Johannei înregistrările concertelor mele din România, a văzut reacţia publicului la piesa asta şi a fost pentru ea o mare bucurie”, a dezvăluit Laurențiu Cazan.

ARTICOLE SIMILARE

Viola Davis: nu toate femeile active sexual arată ca nişte modele

realitatea

Mama lui Sylvester Stallone a murit la 98 de ani. Ce a făcut Jackie până în ultima clipă

Andreea Damian

Cameron Diaz, adevăratele motive pentru care a renunțat la actorie. A spus totul!

Andreea Damian

Ceaiul de ghimbir – aliatul racelilor de sezon

realitatea

De ce în zilele noastre femeile aleg bărbați „beta”

Andreea Damian

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi (partea a doua)

realitatea

Scrie un comentariu