Tabu
PEOPLE

Cum l-a speriat Gina Pistol pe iubitul Smiley

De când se stă acasă în izolare din cauza coronavirusului tot mai multe vedete s-au apucat de diverse provocări sau intră pe tot feleul de aplicații care te fac să mai zâmbești. Și Gina Pistol a descoperit o aplicație specială pe rețelele de socializare pe care a folosit-o și ea reușind să își sperie iubitul.

giina pistol pe aplicatie
giina pistol pe aplicatie

Este vorba de o aplicație care te face să îmbătrânești în timp ce te uiți pe ea și te trimite direct peste 50 de ani cu tot cu schimbările aferente. Gina Pistol și-a instalat și ea această aplicație și în timp ce o folosea s-a îndreptat către Smiley, cu care este izolată de câteva săptămâni bune. Iar aceasta a fost luat prin surprindere și s-a speriat când a văzut-o pe iubita lui îmbătrânită. Apoi a intrat și el în joc și s-a lăsat îmbătrânit de aceeași aplicație.

smiley imbatranit
smiley imbatranit

De când cu această izolare cei doi îndrăgostiți s-au afișat mai mult decât deobicei împreună pe rețelele de socializare și nu se mai feresc ca înainte. Se știe că cei doi lucrează și la posturi diferite iar zilele trecute Smiley a fost intervievat de colegii lui și a spus că iubita lui nu are voie să apară cu el la acel post. Întrebați dacă se “joacă” în izolare, o voce din culise a spus că nu prea, că sunt mai năzdrăvani, la care solistul s-a înroșit pînă în vârful urechilor.

ARTICOLE SIMILARE

Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au făcut furori pe covorul roșu de la Cannes

Andreea Damian

Ce cadou își dorește Codin Maticiuc de ziua lui

Tabu Tabu

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. FOTO într-un overall mulat, care i-a scos în evidență burtica de gravidă

Andreea Damian

Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai

Tabu Tabu

Fiicele lui Ewan McGregor susțin că sunt bisexuale

Andreea Damian

Nicole Kidman şi-a făcut curaj şi a vorbit despre o dramă sfâşietoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu