Tabu
Image default
PEOPLE

Cum l-a speriat Gina Pistol pe iubitul Smiley

De când se stă acasă în izolare din cauza coronavirusului tot mai multe vedete s-au apucat de diverse provocări sau intră pe tot feleul de aplicații care te fac să mai zâmbești. Și Gina Pistol a descoperit o aplicație specială pe rețelele de socializare pe care a folosit-o și ea reușind să își sperie iubitul.

giina pistol pe aplicatie
giina pistol pe aplicatie

Este vorba de o aplicație care te face să îmbătrânești în timp ce te uiți pe ea și te trimite direct peste 50 de ani cu tot cu schimbările aferente. Gina Pistol și-a instalat și ea această aplicație și în timp ce o folosea s-a îndreptat către Smiley, cu care este izolată de câteva săptămâni bune. Iar aceasta a fost luat prin surprindere și s-a speriat când a văzut-o pe iubita lui îmbătrânită. Apoi a intrat și el în joc și s-a lăsat îmbătrânit de aceeași aplicație.

smiley imbatranit
smiley imbatranit

De când cu această izolare cei doi îndrăgostiți s-au afișat mai mult decât deobicei împreună pe rețelele de socializare și nu se mai feresc ca înainte. Se știe că cei doi lucrează și la posturi diferite iar zilele trecute Smiley a fost intervievat de colegii lui și a spus că iubita lui nu are voie să apară cu el la acel post. Întrebați dacă se “joacă” în izolare, o voce din culise a spus că nu prea, că sunt mai năzdrăvani, la care solistul s-a înroșit pînă în vârful urechilor.

ARTICOLE SIMILARE

Eva Longoria dezvăluie secretele unei vieți fericite și echilibrate

Andreea Damian

Lagerfeld scos din sărite de mișcarea #MeeToo: „Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, mergeți la mănăstire”

Oana

Beyonce, „cenzurată” la concertul dedicat lui Nelson Mandela

Andreea Damian

Un nou copil pentru Anca Serea: „Ador să fiu mamă”

Andreea Damian

Cum și-au sărbătorit iubirea cuplul format din Antonia și Alex Velea

Tabu Tabu

Top 5 mame vedete eroine din România

Tabu Tabu

Scrie un comentariu