Home > Lifestyle > Cum să nu cazi în penibil în căutarea unui nou iubit

Cum să nu cazi în penibil în căutarea unui nou iubit

În cazul în care ești single și îți dorești să-ți găsești jumătatea , trebuie să o faci cu demnitate, fără a da impresia că ești disperată! Nimic nu-i îngrozește pe bărbați mai mult decât o femeie ,,agățătoare’’.

Sunt doar câteva reguli simple de care trebuie să ții cont, pentru că, de multe ori nici nu-ți dai seama cum transmiți anumite mesaje și cum sunt ele percepute. Dacă ești într-un club, cu prietenii tăi (asta dacă nu-ți place să faci clubbing singură) și ți se pare cumva că tipul cu cămașa albă și curea corect asortată cu jeanșii ar putea fi bărbatul vieții tale numai pentru că știe să se îmbrace cu gust, nu încerca să te împiedici sau să verși paharul de vin roșu pe hainele lui, după ce înainte l-ai fixat cu o privire de călugăriță perversă timp de vrei 3 hituri. Cel mult te va obliga să-i achiți nota la spălătoria de la Hilton și nu va mai călca în veci în barul respectiv.

Dacă, să zicem, ai făcut cunoștință cu un băiat – într-un club, la o petrecere sau la un training (se poate întâmpla frecvent) și schimbați cărțile de vizită, nu trebuie musai să aștepți să te sune el. Poți să spargi tu gheața prima, cu un telefon. Dacă simți din tonul vocii lui o oarecare reticență și politețe ,,colegială’’, e clar că poți cel mult sa-l inviți o dată la un lunch și să discutați despre business sau starea vremii în Martinica, și nicidecum despre o cină romantică și o potențială escapadă la mare sau la munte. Se poate să-ți placă mult, dar tu să nu ai chimie cu el. Nu-l agasa cu telefoane, sms-uri de care s-ar prinde și un puști în clasa a patra că sunt fără substanță. E mult mai rău atunci când vezi că tu te străduiești iar celuilalt nu-i pasă, și pe bună dreptate! Å¢ie ți-ar plăcea să te agaseze cineva? Nu-ți crea scenarii și apoi să ajungi să crezi în ele atunci când ți se pare că un tip îți zâmbește – poate fi un coleg care are o zi bună pentru că a primit o mărire de salariu; sau vecinul de la etajul doi, care a aflat că a primit o moștenire de la bunica din Brazilia. Sau poate fi un amic care pur și simplu te place pentru că se simte bine în compania ta, dar nu vrea să fie iubitul tău.

Am avut o prietenă care era convinsă că un coleg de-al ei, pe care îl iubea platonic de vreo 3 ani, este îndrăgostit lulea de ea, numai pentru că o aducea acasă de la serviciu sau o suna să o întrebe dacă are nevoie de ceva, din când în când. Tipul era de fapt doar foarte bine crescut, și niciodată nu a dat impresia că o place (și nu din cauză că el arăta foarte bine iar ea avea vreo 100 de kilograme). Iar atunci când ea a aflat că ,,dragostea’’ ei o ,,înșală’’ cu o fată nevinovată, le-a făcut viața un iad! Iar ea e singură și acum pentru că de atunci a mai avut câțiva iubiți imaginari, iar el a trebuit să se mute în altă țară!

Fii relaxată și zâmbitoare. Nu lua căutarea unui iubit ca pe un proiect. Nu refuza invitațiile prietenilor cu tentă de ,,aranjament’’, se poartă foarte mult în ultima vreme, dar nici nu încerca să le impui celor din jur să înceapă ,,cruciada’’ găsirii de iubiți potențiali pentru tine. În cele din urmă îți vei găsi perechea atunci când te aștepți mai puțin. Succes și…relaxare maximă!


Loading...

Comenteaza acest articol

Cum să nu cazi în penibil în căutarea unui nou iubit

by realitatea   2 min
0