Tabu
Image default
PEOPLE

De ce aniversare a avut parte Mihaela Rădulescu imediat după Paște

Zi importantă pentru Felix Baumgartner, iubitul cunoscutei prezentatoare de la noi, Mihaela Rădulescu. Celebrul sportiv a împlinit pe 20 aprilie 51 de ani și i-a sărbătorit a două zi de Paște alături de iubita sa. Româncă noastră a publicat imagini cu acesta pe rețelele de socializare dar și un mesaj important.
Felix Baumgartner s-a născut pe 20 aprilie 1969 în Salsburg, Austria și de câțiva ani are o relație cu fermecătoarea noastră româncă. Mihaela Rădulescu (50 de ani) cu care a petrecut de ziua lui. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant de la mulți ani dar și mai multe imagini cu cei doi.

Mihaela-Rădulescu-și-Felix-Baumgartner
Mihaela-Rădulescu-și-Felix-Baumgartner

 

“La mulți ani, mein Schatz! Știi cât de mult te iubesc, așa că o să spun doar atât – continuă să strălucești, continuă să faci lucrurile tale uimitoare în aer și voi avea grijă ca atunci când te întorci acasă să te simți în siguranță și iubit. Mama Eva mulțumim și va iubim mult de tot” – “Happy birthday, mein Schatz ! You know how much I love you, so I‘m gonna say just this – you keep shinning, you keep doing your amazing stuff up în the air and I‘ll make sure that when you come back home you feel safe and loved. @therealfelixbaumgartner #legend #mylove – Mama Eva, thank you and we love you so much !”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce afacere vrea să îşi deschidă

Andreea Damian

RECENZIE: Paris Hilton, Fat Jewish și Slut Whisperer – circul ambulant de milioane de dolari de pe net

Dora Constantinovici

Brian May, chitaristul trupei Queen, în stare gravă la spital

Andreea Damian

Lagerfeld scos din sărite de mișcarea #MeeToo: „Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, mergeți la mănăstire”

Oana

Ce cadouri au primit de ziua lor Roxana Ionescu și Cătălina Grama Jojo

Tabu Tabu

Oana Tache, prima mămică celebră a lunii august

Tabu Tabu

Scrie un comentariu