Home > Agenda > DELIA facuta zob de CHELOO si BITTMAN

DELIA facuta zob de CHELOO si BITTMAN

Delia are viata grea la X-Factor, unde colegii de juriu o desfiinteaza sistematic.
Astfel, Dan Bittman a luat-o în râs pe Delia Matache, duminică, în semifinala “X Factor”. După ce cântăreața a urcat pe scenă și a interpretat o piesă a artistei Adele, Bittman i-a spus că prestația ei nu l-a dat pe spate.” Nu prindeai finala dacă participai la X Factor”, i-a spus Bittman. Văzând că Delia nu a gustat gluma, probabil sfatuit in casca de producatori, solistul trupei Holograf a completat: “Am glumit. Îmi place mult cu reușește Delia să se transpună de fiecare dată pe scenă”.
Apoi, după ce Delia a ales ca trupa Red, singura formație antrenată de ea care a rămas în concursul de la Antena 1, să interpreteze în semifinală piesa “Lele” a Loredanei, Cheloo i-a spus că are o “atitudine bolnăvicioasă”.
“Piesa este îngrozitoare, probabil că Delia le vrea acasă, lângă foc, de Crăciun. O atitudine bolnavicioasă din partea mentorului vostru, fetilii”, a spus Cheloo.
Nu de aceeași părere a fost și Delia, care le-a felicitat pe fetele din trupa Red pentru interpretare și coregrafie.

Mai mult: Cheloo, despre piesa “Lele”: “E îngrozitoare!”. Uite CUM a JIGNIT-O pe Delia pentru că a pus trupa Red să cânte melodia Loredanei la X Factor! |VIDEO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?
delia
Delia s-a făcut brunetă. Schimbarea de look o prinde de minune
Gest golanesc al lui CHELOO! Cum se poarta cu o admiratoare…
MATTEO: Fostul iubit al DELIEI are deja doi copii! Se insoara in curand!

Loading...

Comenteaza acest articol

DELIA facuta zob de CHELOO si BITTMAN

by   1 min
0