Home > Agenda > DELIA facuta zob de CHELOO si BITTMAN

DELIA facuta zob de CHELOO si BITTMAN

Delia are viata grea la X-Factor, unde colegii de juriu o desfiinteaza sistematic.
Astfel, Dan Bittman a luat-o în râs pe Delia Matache, duminică, în semifinala “X Factor”. După ce cântăreața a urcat pe scenă și a interpretat o piesă a artistei Adele, Bittman i-a spus că prestația ei nu l-a dat pe spate.” Nu prindeai finala dacă participai la X Factor”, i-a spus Bittman. Văzând că Delia nu a gustat gluma, probabil sfatuit in casca de producatori, solistul trupei Holograf a completat: “Am glumit. Îmi place mult cu reușește Delia să se transpună de fiecare dată pe scenă”.
Apoi, după ce Delia a ales ca trupa Red, singura formație antrenată de ea care a rămas în concursul de la Antena 1, să interpreteze în semifinală piesa “Lele” a Loredanei, Cheloo i-a spus că are o “atitudine bolnăvicioasă”.
“Piesa este îngrozitoare, probabil că Delia le vrea acasă, lângă foc, de Crăciun. O atitudine bolnavicioasă din partea mentorului vostru, fetilii”, a spus Cheloo.
Nu de aceeași părere a fost și Delia, care le-a felicitat pe fetele din trupa Red pentru interpretare și coregrafie.

Mai mult: Cheloo, despre piesa “Lele”: “E îngrozitoare!”. Uite CUM a JIGNIT-O pe Delia pentru că a pus trupa Red să cânte melodia Loredanei la X Factor! |VIDEO – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Articole asemanatoare
delia
Delia s-a făcut brunetă. Schimbarea de look o prinde de minune
Gest golanesc al lui CHELOO! Cum se poarta cu o admiratoare…
MATTEO: Fostul iubit al DELIEI are deja doi copii! Se insoara in curand!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Loading...

Comenteaza acest articol

DELIA facuta zob de CHELOO si BITTMAN

by   1 min
0