Home > Slider > Emily Blunt își cere iertare Americii: „A fost o greșeală teribilă”

Emily Blunt își cere iertare Americii: „A fost o greșeală teribilă”

emily blunt

Emily Blunt a declarat pentru Evening Standard că se va gândi de două ori de acum, înainte să mai glumească pe seama politicii Statelor Unite ale Americii.

Actrița britanică susține că regretă un interviu pe care l-a dat în 2015, în care a spus că i se pare că a făcut o greșeală teribilă atunci când a ales să devină cetățean american. „A fost o glumă inofensivă, pentru că de unde vin eu, putem să glumim pe seama persoanelor publice și politice”, a declarat Emily Blunt.

„Cred că nu aveam dreptul să spun asta, având în vedere faptul că nu sunt suficient de americană pentru așa ceva”, a adăugat actrița.

Comentariul care a stârnit controverse a fost făcut în cadrul unui interviu pentru „The Hollywood Reporter” în 2015, în legătură cu o sedință de dezbateri a partidului republican.

„Am devenit recent cetățean american și  în noaptea aceea am urmărit dezbaterea republicanilor și m-am gândit că a fost o decizie teribilă să fac acest demers”, a fost declarația care a creat probleme actriței. După ce interviul a fost făcut public, Emily Blunt a fost criticată aspru de televiziunile conservatoare și a început să i se verifice activitatea pe rețelele sociale.

„Trebuie să fiu atentă de acum”, concluzionează actrița, promițând că va sta deoparte de chestiunile politice.


Emily Blunt își cere iertare Americii: „A fost o greșeală teribilă”

by Andreea Damian   1 min
1