Tabu
LIFE & LOVE Slider

Exista un numar ideal de parteneri sexuali inainte de casatorie?

Te-ai intrebat vreodata dupa ce numar de parteneri ar trebui sa te gandesti serios la o relatie serioasa si de lunga durata?

IllicitEncounters.com, cel mai mare website britanic destinat intalnirilor extraconjugale, a efectuat un sondaj in urma caruia s-a stabilit numarul ideal de parteneri sexuali pe care un barbat sau o femeie ar trebui sa ii aiba inainte de casatorie.

Exista-un-numar-ideal-de-parteneri-sexuali-inainte-de-casatorie1Numarul ideal de parteneri sexuali
Femeile si barbatii care au luat parte la sondajul efectuat de IllicitEncounters.com au fost de acord ca o persoana ar trebui sa aiba un maximum de 10 parteneri sexuali inainte de casatorie. Acest numar dovedeste o experienta sexuala decenta, fara ca persoana sa alunece pe panta promiscuitatii. Conform sondajului, persoanele care au intretinut relatii sexuale cu mai mult de 20 de parteneri sunt privite cu mai putina incredere si sunt chiar mai putin dorite, chiar daca au o experienta sexuala mai vasta.

Trebuie dezvaluit numarul partenerilor sexuali?
Din totalul respondentilor, 35% din femei afirma ca doresc sa stie numarul de partenere pe care le-a avut un barbat, in timp ce doar 30% dintre barbati solicita aceasta informatie.
Motivele pentru care o persoana isi doreste sa obtina aceasta informatie de la partenerul de viata sunt variate si pot avea legatura cu sanatatea sexuala sau chiar cu sentimentul de nesiguranta. De aceea, atunci cand vine vorba de o aventura, numarul partenerilor precedenti nu este important, dar in cazul unei relatii serioase si de lunga durata numarul partenerilor trebuie dezvaluit atunci cand este solicitat.

Exista-un-numar-ideal-de-parteneri-sexuali-inainte-de-casatorie2Numarul partenerilor sexuali si predispozitia de a insela
Promiscuitatea se afla in stransa legatura cu predispozitia unei persoane de  insela. De aceea, atat femeile cat si barbatii prefera persoanele care au avut un numar mai mic de parteneri sexuali, chiar daca au mai putina experienta sexuala. Persoanele promiscue sunt considerate a nu fi construite pentru relatii monogame si sunt privite cu mai putina incredere. Totusi, indiferent de numarul de parteneri sexuali, majoritatea persoanelor isi doresc relatii stabile, de lunga durata, bazate pe sentimente.

In concluzie, in urma sondajul efectuat, IllicitEncounters.com a descoperit ca numarul ideal de parteneri pe care o persoana trebuie sa ii aiba inainte de casatorie este 10, insa acest numar poate fi diferit de la o persoana la alta, in functie de principiile si preferintele fiecareia, dar si de factori precum apartenenta religioasa sau culturala.

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/poliamor-un-stil-de-viata-nonconformist/ 

http://www.tabu.ro/afla-care-sunt-riscurile-intr-o-relatie-secreta/ 

http://www.tabu.ro/cum-s-recunoastem-c-ne-e-fric-de-cstorie/

ARTICOLE SIMILARE

Kevin Spacey, eșec umilitor. Noul său film a avut încasări de doar 126 $

Andreea Damian

Cum ne luptam cu emotiile negative?

realitatea

Afla de la Alina Brailescu cum sa te machiezi la Balul de Absolvire

realitatea

Centenarul în mesaje publice festive – momente și schițe 2018

Dora Constantinovici

Provocare: există o aplicație care te învață o limbă străină în câteva săptămâni

realitatea

Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat

Andreea Damian

Scrie un comentariu