Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum se întreține costumul de baie pentru a-l păstra mai mult timp

Un articol vestimentar obligatoriu pentru concediile de pe litoral, costumul de baie este pus la încercare vara. Dar cum îl curățați și îl întrețineți pentru a-l păstra cât mai mult timp?

Între sare de mare, clor, protecție solară, frecare cu nisipul și, mai presus de toate, utilizare repetată, costumele de baie cu greu pot depăși un sezon în condiții foarte bune. Este păcat, pentru că ele reprezintă de obicei investiții majore. Știați că unele costume de baie ne costă mai mult decât o pereche de blugi de calitate? Așadar, ar fi păcat să se decoloreze sau să își piardă elasticitatea de la apa de mare.

Deci, cum îl întrețineți și îl curățați timp de câțiva ani? Iată câteva metode simple, dar eficiente, pe care le puteți încerca imediat.

Anul acesta, ai găsit costumul de baie perfect, pe care ai decis să îl porți în continuare mult timp. E confortabil, prietenos și la modă și intenționezi să călătorești prin lume cu el. În primul rând, asigură-te că vei clăti în mod regulat costumul de baie. Nu faci nimic revoluționar, dar este un pas care este adesea trecut cu vederea.

Pentru a vă asigura că sarea de mare sau clorul, care poate deteriora materialul, este îndepărtat, nu uitați să clătiți bine cu apă curată. De mână, deoarece mașina de spălat poate deteriora țesătura. În plus, știm că lăsarea hainelor de baie să se usuce la soare poate accelera cu ușurință procesul, deci razele UV pot distruge culoarea.

Dacă nu doriți ca acesta să se estompeze, chiar dacă înseamnă alternarea acestuia cu un alt costum de baie, poți opta pentru o uscare mai lentă. În cele din urmă, deoarece petele pot apărea și pe costumele de baie, oțetul alb a fost ales ca un agent de îndepărtare a petelor mai degrabă decât o substanță chimică. Te va ajuta să îndepărtezi în același timp mirosurile și petele neplăcute fără a deteriora țesătura.

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile suferă mai des de migrene decât bărbații

Andreea Damian

„Dan Negru a murit!” Reacția genială a prezentatorului: „Mi-o merit!”

Andreea Damian

Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

Andreea Damian

Stephen Hawking, condus pe ultimul drum. Textul citit de actorul Eddie Redmayne la înmormântare

Oana

Dragostea în vremea coronavirusului: modul în care distanțarea socială vă afectează relația de cuplu

Andreea Damian

TOP 10 cele mai zgarcite vedete de la Hollywood

realitatea

Scrie un comentariu