Home > Slider > Fanii Philadelphia 76ers sunt convinși că echipa a fost eliminată din cauza blestemului Kardashian

Fanii Philadelphia 76ers sunt convinși că echipa a fost eliminată din cauza blestemului Kardashian

Fanii Philadelphia 76ers, echipa lor de baschet, cred că echipa a fost lovită de blestemul familiei Kardashian după ce aceasta a fost eliminată din playoff-ul NBA, pe 12 mai.

Mai nou ei îl roagă din suflet pe Ben Simmons să termine o posibilă relație cu Kendall Jenner. Philadelphia 76ers au pierdut major iar fanii au fost, evident, devastați după meci, ei au dat vina mai ales pe Ben Simmons pentru eșec. Ben a început să se întâlnească cu Kendall Jenner înainte de sezonul 2018/2019, iar acum, fanii 76ers cred că au căzut victimă blestemului Kardashian. Acest așa zis blestem are legătură cu bărbații care au avut relații de lungă durată cu surorile Kardashian și cărora se pare că au început să li se scufunde cariererele imedat după ce s-au cuplat cu acestea. Însă, desigur, aceasta este doar o legendă glam inventată de tabloide.

Kendall nici măcar nu a participat la niciunul dintre jocurile playoff ale celor de la 76ers. Fanii lui Simmons i-au scris acestuia mesaje în care-l imploră să renunțe la Kendall. Kendall și Ben nu au fost văzuți împreună deja de câteva luni, deci statutul exact al relației lor este de fapt neclar în prezent. Kendall s-a reîntâlnit în schimb cu Harry Styles la Gala Met în data de 6 mai și chiar au găzduit împreună o petrecere. Cei doi au fost văzuți apoi plecând de la hotelul unde a avut loc evenimentul – doar câteva momente la primele ore ale dimineții.

După cum au spus cei de la HollywoodLife, Ben ar fost “confuz” în legătură cu situația. “L-au făcut să se simtă inconfortabil.”

 

Articole asemanatoare
Serena Williams
Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman
kendall jenner
Cea mai bună lecție pe care cel mai bine plătit fotomodel a învățat-o din relațiile sale
Rihanna
Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner
Ghici cine cântă (mascat) în SUA atât de bine încât mingile sar singure în coșul NBA

Comenteaza acest articol

Fanii Philadelphia 76ers sunt convinși că echipa a fost eliminată din cauza blestemului Kardashian

by realitatea   1 min
0