Tabu
PEOPLESlider

Fanii Philadelphia 76ers sunt convinși că echipa a fost eliminată din cauza blestemului Kardashian

Fanii Philadelphia 76ers, echipa lor de baschet, cred că echipa a fost lovită de blestemul familiei Kardashian după ce aceasta a fost eliminată din playoff-ul NBA, pe 12 mai.

Mai nou ei îl roagă din suflet pe Ben Simmons să termine o posibilă relație cu Kendall Jenner. Philadelphia 76ers au pierdut major iar fanii au fost, evident, devastați după meci, ei au dat vina mai ales pe Ben Simmons pentru eșec. Ben a început să se întâlnească cu Kendall Jenner înainte de sezonul 2018/2019, iar acum, fanii 76ers cred că au căzut victimă blestemului Kardashian. Acest așa zis blestem are legătură cu bărbații care au avut relații de lungă durată cu surorile Kardashian și cărora se pare că au început să li se scufunde cariererele imedat după ce s-au cuplat cu acestea. Însă, desigur, aceasta este doar o legendă glam inventată de tabloide.

Kendall nici măcar nu a participat la niciunul dintre jocurile playoff ale celor de la 76ers. Fanii lui Simmons i-au scris acestuia mesaje în care-l imploră să renunțe la Kendall. Kendall și Ben nu au fost văzuți împreună deja de câteva luni, deci statutul exact al relației lor este de fapt neclar în prezent. Kendall s-a reîntâlnit în schimb cu Harry Styles la Gala Met în data de 6 mai și chiar au găzduit împreună o petrecere. Cei doi au fost văzuți apoi plecând de la hotelul unde a avut loc evenimentul – doar câteva momente la primele ore ale dimineții.

După cum au spus cei de la HollywoodLife, Ben ar fost “confuz” în legătură cu situația. “L-au făcut să se simtă inconfortabil.”

 

ARTICOLE SIMILARE

Care este riscul de infectare cu coronavirus în mijloacele de transport în comun

Andreea Damian

Cum faci față băgăcioșilor?

Andreea Damian

A fost stabilită data pentru ediţia de anul acesta a TIFF

Andreea Damian

Top 15 citate celebre despre viata

realitatea

Margot Robbie, confesiune neașteptată: hărțuită în timpul filmărilor pentru „The Wolf of Wall Street”

Andreea Damian

Ce probleme are în carieră Dana Rogoz din cauza CoVid19

Tabu Tabu

Scrie un comentariu