Tabu
Image default
PEOPLESlider

Gigi Hadid, probleme cu justiția. A fost săltată de polițiști chiar pe aeroport

Gigi Hadid a fost arestată pentru posesie de marijuana în vacanță în Insulele Cayman. A pledat vinovată. Modelul a fost eliberat și amendat cu 1.000 de dolari.

Pe 10 iulie, după ce au ajuns la Aeroportul Internațional Owen Roberts din Grand Cayman, oficialii vamali ar fi găsit „ganja și ustensile folosite pentru consumul de ganja” în bagajele lui Gigi Hadid și ale prietenei sale, au informat autoritățile.

Modelul în vârstă de 28 de ani și prietena ei au fost arestate sub „suspiciune de import de ganja și de ustensile folosite pentru consumul de ganja” și duse la un centru de detenție de unde au fost ulterior eliberate pe cauțiune.

„Gigi călătorea cu marijuana cumpărată legal din New York cu prescripție medicală”, a declarat PR-ul lui Gigi Hadid, pentru E! News. „De asemenea, marijuana este legală pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Dosarul ei rămâne curat și s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă”.

La câteva ore după ce a apărut știrea despre arestarea sa pentru posesie de marijuana, supermodelul a împărtășit mai multe imagini din vacanță. Alături de ele a scris: „Totul e bine, când se termină cu bine”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Un zbor a fost întârziat de bărbați ultra-ortodocși care au refuzat să stea lângă femei

realitatea

Cum a reușit Vali Vijelie să aibă stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood

Andreea Damian

Instagramul mai și citește sau în lumea confortabilă a bookstagram-ului

realitatea

Covid-19: trucul simplu al unui medic pentru a evita contaminarea alimentelor

Andreea Damian

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

Revoluție vegană! S-a inventat carnea pe bază de aer

Andreea Damian

Scrie un comentariu