Tabu
Image default
PEOPLESlider

Horia Brenciu se întoarce în juriul Vocea României. Ce se întâmplă cu Theo Rose, după ce a născut

Horia Brenciu a confirmat că revine ca jurat la ”Vocea României”. Și nu singur, ci împreună cu Theo Rose. Se pare că cei doi vor face echipă, așa cum a făcut anul trecut cu Smiley.

Surpriza toamnei este că Horia Brenciu (50 de ani) revine ca antrenor la „Vocea României”, asta după doi ani de pauză. Solistul și omul de televiziune, care este obișnuit cu rolurile de jurați, se întoarce pe micile ecrane, la Pro TV în cel de-al 11 lea sezon al emisiunii despre cele mai bune voci. 

Însă nu va juriza singur, ci o va avea colegă de scaun pe Theo Rose (25 de ani), cu care este prieten de o bună perioadă.

„Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mamică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon”, a spus Theo Rose.

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… ???? Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la „LUCRURI SIMPLE” și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu.

Theo a născut acum o lună și acum este gata să revină la muncă. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 24 iulie!

realitatea

Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

Andreea Damian

Angelina Jolie se pregătește de nuntă. Cine e misteriosul din viața ei

Andreea Damian

Fondatorul Amazon, divorț de 137 de miliarde de dolari

Andreea Damian

Blocat în Marea Britanie, românul Radhu a lansat videoclip filmat în Buenos Aires

Tabu Tabu

Insula Iubirii, o emisiune despre burghezia mijlocie spre mare cu dosare penale și papagali

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu