Tabu
Image default
PEOPLE Slider

În ce colțuri din lumea are succes Irina Rimes

În urmă cu o lună, Irina Rimes le-a adus fanilor un proiect inedit, diferit de stilul care a consacrat-o, colaborarea cu artistul american Cris Cab pentru piesa “Your Love”. Artista a ieșit din zona de confort atât în ceea ce privește melodia, cât și clipul, care a prezentat-o altfel decât până acum.
Pentru a dezvălui care a fost atmosfera la filmări, Irina a urcat pe canalul ei de YouTube un material de making of dinamic, ce prezintă echipa de filmare și pregătirile pentru clip. “Altfel decât de obicei! Mulțumesc întregii echipe care a contribuit ca totul sa fie altfel și mult mai interesant”, a povestit Irina Rimes. Piesa Your Love a trecut rapid granițele țării, iar în acest moment este ascultată la unele dintre cele mai importante radiouri din Turcia, Ucraina, Rusia, Franța, Belarus și Kazakh-stan.

a rimes are succes in europaDe asemenea, Your Love este și în top 200 Shazam în Rusia, Ucraina și Bulgaria, iar pe YouTube are peste 2.4 milioane de vizualizări. Piesa a fost compusă de Irina Rimes, Andrei Ursu, Alex Cotoi și Cris Cab, versurile au fost scrise de Irina Rimes, Andrei Ursu, Cris Cab și Andrés Alcaraz, iar producția a fost realizată de Alex Cotoi și Peter Mc Ginnis. De imaginea și conceptul clipului s-au ocupat Bogdan Păun – regizor și Alexandru Mureșan – director de imagine, echipa NGM Creative, producția video a fost semnată de Loops Pro-duction, Alex Ifimov s-a ocupat de hair & make-up, Olivia Stoica a realizat stylingul Irinei și al dansatorilor, iar Simona Mereu coregrafia.

ARTICOLE SIMILARE

Stiliștii prezintă un nou ideal de frumusețe! Este mult mai atrăgător decât fața obișnuită de pe Instagram

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Andreea Damian

Cum să porți sutienul de tip bralette fără să te simți dezbrăcată

Andreea Damian

De ce aniversare au avut parte Lazarus și iubita lui Andreea Maria Lazăr în carantină

Tabu Tabu

Cărțile sunt bunuri esențiale în Belgia. Librăriile rămân deschise

Ciocîrlan

Cum să gestionezi anxietatea pe care o simți din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Scrie un comentariu