Tabu
PEOPLE

Ştiaţi ce vedete de la Hollywood vor deveni mame anul acesta?

Anul acesta, populaţia Hollywood-ului a crescut considerabil. Multe femei celebre au născut deja şi altele aşteaptă să (re)devină mame. Care sunt acestea? Aflaţi mai jos.

Victoria Beckham. Are deja trei băieţii cu David (fapt pentru care o urâm) şi este însărcinată cu prima lor fetiţă. Asta ca familia fericită să fie şi mai fericită. Bucuriile ei în timpul sarcinii sunt chipsurile şi Coca Cola dietetică.

Jessica Alba. Ea şi soţul ei, Cash Warren, aşteaptă cel de-al doilea copil. Să sperăm că cei doi vor fi mai inspiraţi în alegerea numelui celui de-al doilea copil pentru că pe fetiţa celor doi o cheamă Honor-Marie, adică “onoraţi-o pe Maria” sau “onoare Mariei”.

January Jones. Are o sarcină misterioasă. Ea nu vrea să spună nici în ruptul capului cine este tatăl copilului. Ar fi bine ca măcar el să fi aflat.

Natalie Portman. Va deveni mămică pentru prima oară în acest an. Tatăl copilului este soţul vedetei, Benjamin Millepied, cel pe care l-a cunoscut la filmările pentru “Black Swan”. Natalie va naşte chiar în această vară.

Kate Hudson. Kate şi soţul ei, Matthew Bellamy, adică solistul de la Muse, aşteaptă cel de-al doilea copil. Mai mult, în spiritul rock, cei doi au dat deja o petrecere în cinstea viitorului membru al familiei la care au invitat o serie de celebrităţi printre care Courteney Cox, Rachel Zoe Şi Nicole Richie.

ARTICOLE SIMILARE

Cât a costat înmormântarea de lux a Mioarei Roman. De organizare s-a ocupat Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”

Andreea Damian

Blake Lively a născut cel de-al patrulea copil. Ce a anunțat actrița

Andreea Damian

Delia, val de critici după ce a cerut bani de la Guvern. Cum le-a răspuns trolilor de pe Internet

Andreea Damian

Unul dintre cele mai de succes fotomodele ale anilor ’80 a ajuns să doarmă pe străzi

Andreea Damian

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Gestul de adio făcut de fosta prezentatoare

Andreea Damian

Irina Rimes a pozat cum nu se aștepta nimeni

Tabu Tabu

2 comentarii

Scrie un comentariu