Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Insula Iubirii – în care aflăm cum un papagal a păcălit o casă de pariuri cu ajutorul iubitei

Urmăream liniștită Insula Iubirii, sezonul actual. Mare lucru nu se întâmplă, adică, pentru cei care cunosc emisiunea, aceasta e cea mai puțin challenging ediție dintre toate care au fost până acum. Concurenții băieți au cedat ispitelor încă din primele 24 de ore, toată lumea se concentrează mai mult pe mâncare și petreceri decât pe ispitire în sine sau pe cine știe ce poveste de dragoste inedită cu iz de înșelăciune. Asta până ieri când cumva, dragostea și relația de acasă a unora dintre concurenți a devenit de fapt subiectul din prim-plan.

Pe scurt, avem un cuplu Geanina-Costas. Ea mică și prostuță (nu știu dacă se preface sau chiar e atât de naivă) iar el băiat de cartier versat și plin de figuri (bine, figuri care pot să funcționeze doar într-o societate cum e a noastră). Ea simpatică, frumoasă, îndrăgostită. El ciufut, încrezut, povestind non-stop despre cum îl tratează ea regește la modul că îi pupă și picioarele. El încearcă să o cucerească pe una dintre ispite, povestindu-i ce fel de cadouri i-a făcut iubitei – respectiv o mașină. Doar că lucrurile nu merg cum ar fi vrut el și atât ispita cât și oamenii din spatele camerei care se ocupă de show, realizează că povesta asta miroase a escrocherie. Confruntată, iubita lui, Geanina recunoaște că ei doi și-au început povestea de iubire pe când ea lucra la o casă de pariuri și că l-a ajutat din poziția respectivă să câștige o sumă imensă de bani din care el apoi, i-a cumpărat și ei o mașină. Nu știu cum a reușit să facă asta, nu mă pricep la mecanismele care stau în spatele caselor de pariuri dar când vine vorba de dragoste am mai văzut destule femei, practic tot mai multe în ultima perioadă care fac orice – inclusiv ilegalități pentru o relație cu câte un papagal.

În ediția trecută descopeream cuplul Mirela-Ionuț. Mirela al cărei tată fusese șeful poliției economice Dej a povestit despre cum fostul ei soț a pus toți banii de la nunta lor la bursă și i-a pierdut. Apoi, după multe alte aventuri a pus-o pe Mirela să ia de la banca de unde ea lucra – banii clienților. Și Mirela, suflet bun și îndrăgostit, a luat câteva sute de mii de euro fără să spună nimănui. A se reține că asta înseamnă că a vrut să se descurce singură, că altfel, dacă îi cerea tăticului, fostul șef al poliției economice din Dej i-ar fi putut da banii ăia imediat, tot din dragoste. Dar nu, ea a preferat să comită o ilegalitate de una singură. Mirela ia deci banii de la bancă, este prinsă și pentru că refuză să spună că prejudiciul este mai mic decât în realitate (așa cum o sfătuiseră cei de la poliție, deh, tot respectul pentru Mirela că și-a asumat întreaga pedeapsă) este acuzată și condamnată la patru ani de închisoare de maximă siguranță, la Gherla. Potrivit gazetadecluj.ro, Mirela Baniaş a fost acuzată de înșelăciune și fals informatic. Procurorii DNA susțineau că din 2009 și până în 2010, Mirela Perțe (numele din vechea căsătorie) a transferat, prin metoda „suveica” din conturile a 5 persoane, suma de 150 de mii de euro, bani pe care i-a folosit în interes personal (mai multe aici).

Cum ai putea să educi generații întregi de femei care sunt crescute să se simtă mereu cel puțin cu un pas în spatele câte unui papagal gen Costas să-și vadă de viață mai bine singure și liniștite decât îngrijindu-le lor penele? Pentru că o societate întreagă își condamnă femeile dacă sunt singure, dacă nu au un iubit descurcăreț, dacă nu fac totul (indiferent de consecințe) ca să se mărite, să fie la casa lor. Pentru că ambiția Geaninei (21 de ani) după terminarea emisiunii era exact asta – să se căsătorească cu papagalul Costas. Da, încă se mai trăiește așa în 2019, încă se mai trăiește pentru mama și tata (să fie ei liniștiți că fata lor are perspective) sau pentru ce o să zică vecinii, prietenii, colegii despre cadourile primite de la iubi. Sigur că e veche de când lumea, sigur că știm cu toții din Ion cum se strânge avere vrăjind o fată de bani gata sau cu ceva mai mult cheag decât tine dar în ultimii ani am observat tot mai mult tendința asta de capitalizare a relațiilor chiar și atunci când niciunul dintre cei doi nu sunt tocmai în cea mai bună formă financiară. Desigur, există bărbații care își obligă iubitele să se prostitueze pentru binele comun și apoi, mai există aceste diverse alte forme prin care unii își transformă iubitele în adevărate mijloace de producție în cele mai diverse forme.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul isteț pentru a evita apariția petelor maronii pe față

Andreea Damian

Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit. Cum a fost surprinsă ducesa

Andreea Damian

MAI MULT gust, mai multa savoare!

Cum să scârbeşti o femeie pe Facebook, în trei paşi simpli

La 92 de ani, energica Elana Pagu a câștigat o medalie de aur și un record mondial

realitatea

FABULOS! Oana Zavoranu despre nunta Biancai Dragusanu!

Scrie un comentariu