Home > Slider > Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

lili sandu

Pe 24 februarie întreagă Românie a sărbătorit Dragobetele, ziua iubirii românești, varianta autohtonă pentru “Valentine’s Day” care se sărbătorește pe 14 februarie.

Graviduta Lili Sandu a petrecut singură căci iubitul ei, modelul Silviu Tolu a fost plecat în Italia. Acesta a povestit pe rețelele de socializare, în imagini, că se află în Italia, Bologna, unde a plecat în căutare de măști pentru protecție împotriva coronavirusului. Din păcate, acesta nu a găsit să cumpere și și-a anunțat fanii. Însă el a purtat o masca din pânză, care l-a făcut de nerecunoscut.

Dar să ne întoarcem la ce doi, care au scris pe profilul lor de socializare cum au petrecut de ziua dragostei. Silviu și Lili au publicat o fotografie cu ei și au scris lângă ea următorul text: “Cum sărbătorim Dragobetele? Un call (telefon, n.r.) whatsapp discutând ultimele noutăți cu virusul căci așa este la distanță sau … Love is în the air” a scris modelul. Cei doi se iubesc de ceva vreme și în urmă cu câteva săptămâni au anunțat că vedetă este însărcinată pentru prima oară.
Articole asemanatoare
lili sandu si iubitul silviu tolu
Lili Sandu și iubitul Silviu Țolu au anunțat sexul viitorului copil
ten
6 măști făcute acasă pentru fiecare tip de ten
Mihai Napu Band
Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia
andreea-raicu
Andreea Raicu, îngrijorată de ce se întâmplă în lume cu coronavirusul

Comenteaza acest articol

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

by Tabu Tabu   1 min
0