Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Pe 24 februarie întreagă Românie a sărbătorit Dragobetele, ziua iubirii românești, varianta autohtonă pentru “Valentine’s Day” care se sărbătorește pe 14 februarie.

Graviduta Lili Sandu a petrecut singură căci iubitul ei, modelul Silviu Tolu a fost plecat în Italia. Acesta a povestit pe rețelele de socializare, în imagini, că se află în Italia, Bologna, unde a plecat în căutare de măști pentru protecție împotriva coronavirusului. Din păcate, acesta nu a găsit să cumpere și și-a anunțat fanii. Însă el a purtat o masca din pânză, care l-a făcut de nerecunoscut.

silviu tolu cu masca
silviu tolu cu masca
Dar să ne întoarcem la ce doi, care au scris pe profilul lor de socializare cum au petrecut de ziua dragostei. Silviu și Lili au publicat o fotografie cu ei și au scris lângă ea următorul text: “Cum sărbătorim Dragobetele? Un call (telefon, n.r.) whatsapp discutând ultimele noutăți cu virusul căci așa este la distanță sau … Love is în the air” a scris modelul. Cei doi se iubesc de ceva vreme și în urmă cu câteva săptămâni au anunțat că vedetă este însărcinată pentru prima oară.

ARTICOLE SIMILARE

Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii. Va încălca regula Casei regale

Andreea Damian

Gala premiilor Oscar 2021 va avea loc cu prezență fizică

Andreea Damian

Acele detalii care te împiedică să te bucuri pe deplin de vacanță

Andreea Damian

BroMania va fi nașul fiului lui Lucian, fostul iubit al Innei

Tabu Tabu

Destinul fabulos al lui Pierre Cardin, „ultimul împărat” al modei

Andreea Damian

Dependenta secolului XXI si ce putem face in privinta ei

realitatea

Scrie un comentariu