Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Pe 24 februarie întreagă Românie a sărbătorit Dragobetele, ziua iubirii românești, varianta autohtonă pentru “Valentine’s Day” care se sărbătorește pe 14 februarie.

Graviduta Lili Sandu a petrecut singură căci iubitul ei, modelul Silviu Tolu a fost plecat în Italia. Acesta a povestit pe rețelele de socializare, în imagini, că se află în Italia, Bologna, unde a plecat în căutare de măști pentru protecție împotriva coronavirusului. Din păcate, acesta nu a găsit să cumpere și și-a anunțat fanii. Însă el a purtat o masca din pânză, care l-a făcut de nerecunoscut.

silviu tolu cu masca
silviu tolu cu masca
Dar să ne întoarcem la ce doi, care au scris pe profilul lor de socializare cum au petrecut de ziua dragostei. Silviu și Lili au publicat o fotografie cu ei și au scris lângă ea următorul text: “Cum sărbătorim Dragobetele? Un call (telefon, n.r.) whatsapp discutând ultimele noutăți cu virusul căci așa este la distanță sau … Love is în the air” a scris modelul. Cei doi se iubesc de ceva vreme și în urmă cu câteva săptămâni au anunțat că vedetă este însărcinată pentru prima oară.

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert | Stilul boho folk

Andreea Damian

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Andreea Damian

Cele trei calități pe care tinerii din generațiile Y și Z le caută la partenerii de cuplu

Andreea Damian

Prima misiune NASA efectuată în spațiu de o echipă alcătuită exclusiv din femei tocmai a fost anulată

realitatea

Ce (NU) ai voie sa faci in Vinerea si Sambata Mare inainte de Paste!

realitatea

Cocktailul de vitamine care previne complicațiile COVID-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu