Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Pe 24 februarie întreagă Românie a sărbătorit Dragobetele, ziua iubirii românești, varianta autohtonă pentru “Valentine’s Day” care se sărbătorește pe 14 februarie.

Graviduta Lili Sandu a petrecut singură căci iubitul ei, modelul Silviu Tolu a fost plecat în Italia. Acesta a povestit pe rețelele de socializare, în imagini, că se află în Italia, Bologna, unde a plecat în căutare de măști pentru protecție împotriva coronavirusului. Din păcate, acesta nu a găsit să cumpere și și-a anunțat fanii. Însă el a purtat o masca din pânză, care l-a făcut de nerecunoscut.

silviu tolu cu masca
silviu tolu cu masca
Dar să ne întoarcem la ce doi, care au scris pe profilul lor de socializare cum au petrecut de ziua dragostei. Silviu și Lili au publicat o fotografie cu ei și au scris lângă ea următorul text: “Cum sărbătorim Dragobetele? Un call (telefon, n.r.) whatsapp discutând ultimele noutăți cu virusul căci așa este la distanță sau … Love is în the air” a scris modelul. Cei doi se iubesc de ceva vreme și în urmă cu câteva săptămâni au anunțat că vedetă este însărcinată pentru prima oară.

ARTICOLE SIMILARE

Cazurile de rujeolă din Europa s-au triplat anul trecut, spune Organizația Mondială a Sănătății

realitatea

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Andreea Damian

Când are de gând Sânziana Buruiană să renunțe la alăptat: „Chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book!”

Andreea Damian

Drama cumplită prin care trece Christina Applegate, după ce a învins cancerul. Ce diagnostic a primit

Andreea Damian

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. FOTO într-un overall mulat, care i-a scos în evidență burtica de gravidă

Andreea Damian

Radu Vâlcan, verificat în Republica Dominicană dacă este bolnav

Tabu Tabu

Scrie un comentariu