Home > Slider > Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

lili sandu

Pe 24 februarie întreagă Românie a sărbătorit Dragobetele, ziua iubirii românești, varianta autohtonă pentru “Valentine’s Day” care se sărbătorește pe 14 februarie.

Graviduta Lili Sandu a petrecut singură căci iubitul ei, modelul Silviu Tolu a fost plecat în Italia. Acesta a povestit pe rețelele de socializare, în imagini, că se află în Italia, Bologna, unde a plecat în căutare de măști pentru protecție împotriva coronavirusului. Din păcate, acesta nu a găsit să cumpere și și-a anunțat fanii. Însă el a purtat o masca din pânză, care l-a făcut de nerecunoscut.

Dar să ne întoarcem la ce doi, care au scris pe profilul lor de socializare cum au petrecut de ziua dragostei. Silviu și Lili au publicat o fotografie cu ei și au scris lângă ea următorul text: “Cum sărbătorim Dragobetele? Un call (telefon, n.r.) whatsapp discutând ultimele noutăți cu virusul căci așa este la distanță sau … Love is în the air” a scris modelul. Cei doi se iubesc de ceva vreme și în urmă cu câteva săptămâni au anunțat că vedetă este însărcinată pentru prima oară.
Articole asemanatoare
lili-sandu
Câte kilograme a luat în plus Lili Sandu înainte cu o lună să nască
lili_sandu_silviu_tolu
Lili Sandu, dublă aniversare pentru ea și iubitul Silviu Tolu
măști
Cum să eviți iritațiile pielii produse de purtarea măștilor de protecție
lili-sandu
Ce evenimente importante așteaptă viitoarea mămică Lili Sandu

Comenteaza acest articol

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

by Tabu Tabu   1 min
0