Tabu
PEOPLESlider

Julia Chelaru se mărită din nou. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața

După divorțul de Bogdan Jianu, Julia Chelaru şi-a refăcut viaţa alături de John, alături de care va face din nou pasul cel mare.

Artista nu vrea neapărat să îşi oficializeze relaţia, cu toate că iubitul ei, John, a cerut-0 în căsătorie. Fosta componentă a trupei Exotic susține că nunta cu actualul partener nu va fi ieșită din comun, singurul ei obiectiv fiind să fie aproape de apă când va îmbrăca pentru a doua oară rochia de mireasă.

„Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune? John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu”, a spus Julia Chelaru, potrivit Fanatik.ro.

Face nuntă la malul mării

Julia Chelaru recunoaște că prima nuntă a fost mai mult pe gustul lui Bogdan Jianu și că nu i-a plăcut. Acum plănuiește să se mărite la malul mării, în stil american și să se simtă cu adevărat împlinită.

„La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică.

Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spus că mi-a displăcut, Doamne ferește! A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!”, a mai dezvăluit cântăreața.

ARTICOLE SIMILARE

Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință

Andreea Damian

Când vor fi organizate festivalurile de muzică anul acesta

Andreea Damian

Iulia Vântur, experiențe extraordinare la ferma din India

Tabu Tabu

Carmen Negoiță schimbare de look înainte de vacanță

Tabu Tabu

Elliot Page a pozat la bustul gol la cinci luni de când a anunțat că e transgender

Andreea Damian

Vedete nascute pe 19 august!

realitatea

Scrie un comentariu