Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Machiajul ochilor | Tendința anului, adoptată deja de Meghan Markle

Având în vedere prezentările de modă a colecțiilor de primăvară-vară 2021 de la Săptămânile modei sau ultima apariție a lui Meghan Markle, nu există nicio îndoială: negrul va fi nuanța vedeta pentru a „îmbrăca” ochii în 2021.

În timpul ultimei sale apariții, pentru interviul cu Oprah Winfrey, soția prințului Harry a optat pentru un machiaj îndrăzneț realizat cu negru intens.

Un machiaj care va fi una dintre cele mai mari tendințe anul acesta, așa cum s-a putut observa pe podiumurile Săptămânii modei unde s-au lansat colecțiile primăvara-vara 2021. În culisele spectacolelor de modă, experții în beauty s-au concentrat pe ochi, prin pigmenți negri suplimentari, totul din cauza măștii de protecție care ne acoperă jumătatea inferioară a feței.

Trei opțiuni au fost oferite de make-up artiști: kohl (la Chloé, Christian Dior, Giambattista Valli), liner (la Valentino, Dolce & Gabbana) și fard dens (la Chanel, Versace), cu o singură constantă: o nuanță foarte întunecată pentru a susține privirea.

În ceea ce privește liniile, acestea se întind, se sparg, se reunesc pentru a dezvălui ochiul de pisică, care este mai grafic și mai artistic, ultra-intens. Cu această declarație de aspect, experții în machiaj au optat cu toții pentru un aspect cât mai natural pe restul feței, aducând doar de o atingere de strălucire.

Inspirație pentru a adopta tendința momentului

ARTICOLE SIMILARE

6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine

Andreea Damian

Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra

realitatea

Cristina Spatar – Dieta si secrete de frumusete de Sarbatori

Cele 10 motive pentru care nu poti sa slabesti

realitatea

Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor

realitatea

Drama teribilă din trecutul actriței Jessica Alba

Andreea Damian

Scrie un comentariu