Tabu
BEAUTYSlider

Machiajul ochilor | Tendința anului, adoptată deja de Meghan Markle

Având în vedere prezentările de modă a colecțiilor de primăvară-vară 2021 de la Săptămânile modei sau ultima apariție a lui Meghan Markle, nu există nicio îndoială: negrul va fi nuanța vedeta pentru a „îmbrăca” ochii în 2021.

În timpul ultimei sale apariții, pentru interviul cu Oprah Winfrey, soția prințului Harry a optat pentru un machiaj îndrăzneț realizat cu negru intens.

Un machiaj care va fi una dintre cele mai mari tendințe anul acesta, așa cum s-a putut observa pe podiumurile Săptămânii modei unde s-au lansat colecțiile primăvara-vara 2021. În culisele spectacolelor de modă, experții în beauty s-au concentrat pe ochi, prin pigmenți negri suplimentari, totul din cauza măștii de protecție care ne acoperă jumătatea inferioară a feței.

Trei opțiuni au fost oferite de make-up artiști: kohl (la Chloé, Christian Dior, Giambattista Valli), liner (la Valentino, Dolce & Gabbana) și fard dens (la Chanel, Versace), cu o singură constantă: o nuanță foarte întunecată pentru a susține privirea.

În ceea ce privește liniile, acestea se întind, se sparg, se reunesc pentru a dezvălui ochiul de pisică, care este mai grafic și mai artistic, ultra-intens. Cu această declarație de aspect, experții în machiaj au optat cu toții pentru un aspect cât mai natural pe restul feței, aducând doar de o atingere de strălucire.

Inspirație pentru a adopta tendința momentului

ARTICOLE SIMILARE

Sentință amuzantă pentru braconierul nemilos: instanța îl obligă să se uite la Bambi după gratii

Andreea Damian

Amazon a trimis exemplare din noua carte semnată Margaret Atwood mai devreme, din greșeală

realitatea

Cea mai recentă tendință în îngrijirea pielii: cresc vânzările de cosmetice împotriva poluării

realitatea

Lady Gaga, piesă nouă după o pauză de 3 ani

Andreea Damian

Familia în 2050: pântece artificial și copii proiectați cu cât mai multe calități la alegere

realitatea

Cel mai bine pastrat secret al Biancai! De ce lesina ea mereu

Scrie un comentariu