Home > Fashion > NAOMI CAMPBELL batuta si jefuita pe strada, la Paris! FOTO!

NAOMI CAMPBELL batuta si jefuita pe strada, la Paris! FOTO!

Înainte de Sărbători, Naomi Campbell a apărut în scaunul cu rotile, dar nimeni nu știa ce s-a întâmplat cu ea. O prietenă a celebrului model britanic a dezvăluit faptul că aceasta a fost atacată pe stradă, în Paris.

“A fost groaznic. Naomi crede că atacatorul a urmărit-o și a așteptat momentul potrivit pentru a o lovi când rămâne singură. Chiar când se pregătea să se urce într-un taxi, a lovit-o și a jefuit-o. I-a luat geanta și bijuteriile. A fost împinsă violet la pământ astfel că i-a fost rupt un ligament la picior. Nici nu și-a dat seama ce s-a întâmplat câteva momente”, a declarat o apropiată a celebrului model.

Naomi Campbell, în vârstă de 42 de ani, este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Mai mult: Celebru model, BĂTUT și JEFUIT în plină stradă – Vedete de la ei | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

NAOMI CAMPBELL batuta si jefuita pe strada, la Paris! FOTO!

by   1 min
0