Tabu
Image default
FASHION

NAOMI CAMPBELL batuta si jefuita pe strada, la Paris! FOTO!

Înainte de Sărbători, Naomi Campbell a apărut în scaunul cu rotile, dar nimeni nu știa ce s-a întâmplat cu ea. O prietenă a celebrului model britanic a dezvăluit faptul că aceasta a fost atacată pe stradă, în Paris.

“A fost groaznic. Naomi crede că atacatorul a urmărit-o și a așteptat momentul potrivit pentru a o lovi când rămâne singură. Chiar când se pregătea să se urce într-un taxi, a lovit-o și a jefuit-o. I-a luat geanta și bijuteriile. A fost împinsă violet la pământ astfel că i-a fost rupt un ligament la picior. Nici nu și-a dat seama ce s-a întâmplat câteva momente”, a declarat o apropiată a celebrului model.

Naomi Campbell, în vârstă de 42 de ani, este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Mai mult: Celebru model, BĂTUT și JEFUIT în plină stradă – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

La Miami Beach a avut loc show-ul casei de modă Victoria’s Secret

realitatea

Pantofi de lemn de la Margiela

realitatea

Greta goes vintage

realitatea

Trend alert | 10 tendințe cheie ale modei pentru toamna/iarna 2021/2022

Andreea Damian

Invata sa-ti faci rochii acasa si adauga un strop de unicitate imaginii tale

realitatea

Melania Trump la 50 de ani: cum a devenit un fashion icon

Andreea Damian

Scrie un comentariu