Tabu
Image default
PEOPLESlider

Nicole Cherry a născut. Primele imagini cu fetița și primele declarații ale cântăreței

Nicole Cherry a născut pe 27 noiembrie, cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani, o fetiță perfect sănătoasă căreia ea și partenerul ei de viață i-au pus numele Anastasia.

Vedeta a arătat primele imagini cu micuța, dar a făcut și declarații. „A venit prințesa”, a scris Nicole în dreptul imaginii cu Anastasia, toată înfășată în roz. Deocamdată, solista a ales să nu-i arate chipul bebelușei.

„E minunată! Nu că este a mea, dar este minunată! M-am topit! Nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru toate mesajele, pentru că am primit foarte multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând! Suntem bine”, a spus artista de pe patul de spital.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Pentru că este totul nou pentru ea, Nicole Cherry va avea ajutor din partea familiei, iar mama ei îi va fi alături în fiecare clipă.

Chiar cu puțin timp înainte să nască, artista a luat o decizie importantă pentru bebeluș. Nicole Cherry a stocat celule stem pentru fetița ei.

„Ca om, ca fiică, soră, iubită etc., mi-am propus mereu să fiu protectivă și fac ce-mi sta în putere pentru fericirea și sănătatea oamenilor dragi. Dar ca mamă, voi căuta mereu pentru copilul meu cele mai bune lucruri, cele mai frumoase, cu foarte multă atenție și iubire. Există câteva lucruri simple pe care le pot face înainte de a veni pe lume; am avut grijă de mine pe toată perioada sarcinii, am fost atentă la ce mănânc, unde merg, ce fac, cât efort depun și când trebuie să mă opresc, iar acum a venit momentul unui pas important – am luat decizia să stochez celulele stem pentru fetița mea. Doamne ajută să nu fie nevoie să le folosim, dar confortul emoțional este garantat. Anastasia, you gonna rock this world!”, a scris Nicole Cherry pe Instagram înainte cu câteva ore să nască.

ARTICOLE SIMILARE

Quickie sau cum să-ți condimentezi viața sexuală

Andreea Damian

Demi Moore e de nerecunoscut. Schimbarea radicală de look (FOTO)

Andreea Damian

Andra, îngrijorată de viitorul copiilor în școli

Tabu Tabu

O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

Tabu Tabu

Doliu în serialul „The Young and the Restless”! Ce vedetă a murit?

Tabu Tabu

Prințul Andrew pierde distincțiile militare și titlul de Alteță Regală

Andreea Damian

Scrie un comentariu