Tabu
Image default
Slider

O actriță celebră, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise: A fost o adevărată rușine

Într-un interviu acordat publicației Vulture, actrița Thandie Newton a vorbit despre cariera sa de aproape trei decenii în lumea filmului. Întrebată ce a însemnat pentru ea experiența Mision: Impossible II și de ce nu mai jucat într-o continuare, a povestit:

„O, nu m-a întrebat nimeni despre asta. Mi-era frică de Tom Cruise”, a mărturisit Thandie Newton despre „stresatul și dominantul” actor. Actrița britanică în vârstă de 47 de ani spune că s-a simțit „îngrozită și nesigură” pe platourile de filmare de la Mision: Impossible II. Newton a jucat în 2000 rolul Nyah Nordoff‑Hall, iubita personajului Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise.

Thandie Newton
Thandie Newton, alături de Tom Cruise, în Misiune Imposibilă

Thandie spune că i-a fost teamă în anumite momente din cauza mediului foarte stresant. Povestind despre o scenă filmată noaptea, ea a dezvăluit: „Mi-era frică de Tom. Era un individ foarte dominant. Încearcă din răsputeri să fie o persoană drăguță. Dar presiunea… Își asumă multe. Cred că are impresia că doar el poate face lucrurile cel mai bine”.

Thandie a explicat apoi că în respectiva scenă personajele lor aveau o confruntare pe balcon. Cruise nu a fost încântat de performanța ei în scena respectivă, pentru că scenariul era scris prost, a devenit nervos și i-a propus să facă schimb de roluri pentru ca ea să înțeleagă ce vrea el de la personajul ei.

„Am filmat întreaga scenă cu mine în rolul lui și invers”. A fost atât de inutil.. Nu mă pot gândi la ceva mai puțin relevant. Nu a făcut decât să mă împingă într-o zonă de teroare și insecuritate. A fost o adevărată rușine. Dar știu că el încerca tot ce putea el mai bine”.

Newton a explicat apoi că acest comportament al lui Tom se întâmpla pur și simplu din cauza stresului și a adăugat că a sfârșit prin a avea “cea mai frumoasă experiență” lucrând la sequel-ul Mission: Impossible: „Nu era un om oribil. Era doar foarte stresat”.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai futuriste biblioteci din lume

Ciocîrlan

Wong Kar-wai anunță că lucrează la continuarea filmului clasic In The Mood for Love

Dora Constantinovici

Mucurile de țigară aruncate afectează dezvoltarea plantelor

Andreea Damian

Alexandru Arşinel, internat la azil! Cum se simte marele artist

Andreea Damian

Cât ne costă îngrijirea unui copil în primul an de viață

Andreea Damian

Femeile zodiacului care nu se vor lăsa niciodată controlate de un bărbat

Andreea Damian

Scrie un comentariu