Tabu
Image default
CULTURE

Participa la tabara de Creatie si ReCreatie Interioara “Eu pot!”

In perioada 3-7 aprilie, Astrocafe si Nicoleta Svarlefus  te invita la tabara de Creatie si ReCreatie Interioara. Organizatorii si-au propus sa creeze un context in care fiecare sa primeasca informatii si mai ales experiente, nutritive pentru Corp, Minte si Suflet. Sa fie ca o ReCreatie, prin detasare de rutina vietii traite in mare parte in minte, si eliberare de orice presiune cotidiana, recrearea starii naturale de bucurie prin a fi pur si simplu cine esti si a descoperi mai mult din ce poti fi.

Vei practica un set de instrumente, cu care, dupa tabara, te vei putea antrena singur si vei putea face alegeri adecvate in viata. Acest workshop a fost creat  pentru tine, daca doresti sa te antrenezi si sa inveti sa faci alegeri cu inima, singurele alegeri autentice. Vei primi “uneltele” necesare, care te vor ghida in fiecare moment al existentei tale.  Te vei debarasa de programe ale trecutului, de resentimente. Te vei antrena in a crea constient posibilitati, in fiecare moment.

Poate participa oricine a participat cel putin la un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Iti propunem trei zile de antrenament, workshop, meditatie, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, speaker inspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Vei experimenta:

-crearea unui spatiu pentru nou, pentru creativitate si miracole, in orice domeniu al vietii tale;
– starea de prezenta;
– transformarea “programelor” mentale care inca iti mai perturba linistea, credinta si bucuria;
– exprimare cu libertate si putere, in orice situatie;
– cum sa fii creativ, sa actionezi dincolo de “e imposibil”, “e greu”, “e complicat”, “nu sunt eu de vina”, etc.
– iertarea cu usurinta si eliberarea de durerea trecutului;
– cum sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de ea;
– iubirea, acceptarea si increderea in tine

Tabara va consta in workshop-uri, practica prin exercitii permanente individuale si de grup, activitati recreative si jocuri. Locatia este pensiunea Vlahia Inn  (4*) din Moeciu de Sus (Brasov), iar tariful este de 880 lei. Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffee-break, materiale curs.

Inscrierea se poate face la Cristina Ciobanu (asistent  si organizator tabara) 

Tel: 0758 088 168; E-mail: [email protected]

ARTICOLE SIMILARE

Programul pe zile la Airfield Festival!

realitatea

Al Pacino: ambiții, refuzuri și copii

realitatea

Au fost anunțate nominalizările pentru Premiile Oscar 2023

Andreea Damian

Stațiile de călcat Philips PerfectCare înving „monstruleții” de haine din toată țara

Târgul V for Verde îşi deschide porţile în weekend

Echipa de Aur a Rusiei – program olimpic exceptional la Bucuresti

Scrie un comentariu